Zabıtadan vatandaşa meydan dayağı!
Reklam

Zabıtadan vatandaşa meydan dayağı!

Gebze Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler dün Gebze de adeta terör estirdi.

Zabıtadan vatandaşa meydan dayağı!

Gebze Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler dün Gebze de adeta terör estirdi.

08 Kasım 2019 - 09:00

Kaldırıma eşya koyan esnaflarla ve ekmek parası kazanmak için seyyar satıcılık yapanlara müdahale eden Zabıta ekipleri, görevlerini yapmak adına insanlıktan çıktı. Gebze de birden fazla olay yaşatan ekiplerin son olarak sokakta zeytin satan yaşlı bir adama ve yaşlı adama yardım etmek isteyen bir gence meydan dayağı attı. Zabıta ekiplerinin bu tavrı Gebzeliler tarafından ayıplandı.

EKMEK TEKNESİ İÇİN YALVARDI

Kaldırımda zeytin satan yaşlı adam tek geçim kaynağını, ekmek teknesini Zabıtaya kaptırmamak için yalvarırken yaşlı adamın haykırışını duyan bir genç, yardım etmek isterken, Zabıta ekipleri tarafından darp edildi.

‘’EKMEK TEKNEMİ ELİMDEN ALMAYIN’’
Olay, bugün saat 16:40 sıralarında Osmanyılmaz Mahallesinde yaşandı. Kaldırdım da zeytin satan 80’li yaşlarında yaşlı adamın tezgahını almak isteyen Zabıta görevlilerine karşı koyunca olanlar oldu. Yaşlı adam her ne kadar Ekmek teknesini almamaları, tek kazancının zeytin satmak olduğunu söylese de Zabıta ekipleri yasaklı bölge olduğu için zeytinleri yaşlı adamdan aldı. Zabıta ile yaşlı adam arasındaki konuşmaları duyan, yoldan geçen bir genç, yaşlı adama yardım etmek için Zabıtalara rica da bulundu. Gencin konuşmaları da zeytinleri alamaya fayda etmeyince, yoldan geçen genç ile Zabıta ekipleri arasında arbede yaşandı. Yaşlı adam için çabalayan gencin lafları üzerine, sayıları birden fazla olan Zabıta ekipleri genci öldüresiye dövdü. Orada esnaflık yapan vatandaşlar, genci Zabıtanın elinden almak için, sopalarla olaya müdahale ettiler.
Olay yerine çok sayıda Polis ekipleri ve Ambulans sevk edildi.
HABER: Ayşenur Oğuz


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar