Yürekleri doyuran tatlar

Yürekleri doyuran tatlar

7 BÖLGE, 7 TAT ETKİNLİĞİ 4. KEZ DÜZENLENDİ; Yürekleri doyuran tatlar

Yürekleri doyuran tatlar

7 BÖLGE, 7 TAT ETKİNLİĞİ 4. KEZ DÜZENLENDİ; Yürekleri doyuran tatlar

Yürekleri doyuran tatlar
26 Nisan 2024 - 14:43

7 BÖLGE, 7 TAT ETKİNLİĞİ 4. KEZ DÜZENLENDİ;
Yürekleri doyuran tatlar
Gebze Özel Eğitim Meslek Okulu, pandemi sonrasında, ‘7 bölge, 7 tat’ etkinliğini gerçekleştirdi. Özel öğrencilerin hazırladığı sunum, velilerin ve sponsorların desteği ile gerçekleşen etkinliğe, ilgi de, katılım da yoğundu. Bu yıl ki etkinliğe, STS Group Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Köksal tam destek vererek, özel çocuklarla, özel bir organizasyona imza attı.
PROTOKOLDAN TAM NOT ALDI
Gebze Özel Eğitim Meslek Okulu, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Bölümü Alan Şefi İlker Emre Kaya, yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında özel çocuklarla birlikte, 7 bölgeden lezzetler ve kültürleri buluşturuyordu. Pandemi nedeni ile bir süre aksayan etkinlik, bu yıl okulun spor salonunda gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, Milli Eğitim Müdür ve Şeflerinin katıldığı etkinlikte, sunulan lezzetli yemeklerin yanı sıra özel çocukların heyecan ve mutlulukları katılımcılara unutulmaz anılar yaşattı. Okul Müdürü Cengiz Türk, öğretmen ve velilerin imece usulüyle hayata geçirdiği etkinliğe STS Group başta olmak üzere, çeşitli firmaların katkı sunduğun belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
BİZİM ÇOCUKLARIMIZ, BİZİM OKULUMUZ
STS Group Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Köksal, Gebze Özel Eğitim Meslek Okulu’nu daha öncede ziyaret ederek, okul yönetimi ve özel öğrencilere bir araya gelirken, ‘7 Bölge 7 Tat’ etkinliğine de ciddi katkı sundu. Köksal, STS Group olarak sadece bir etkinliğe sponsor olmak yada belli dönemde katkı sunmak amacında olmadıklarını belirterek, “bir şekilde okulumuz ve çocuklarımızla yolumuz kesişti. STS Group Ailesi olarak, bu okulu kendi okulumuz, öğrencilerimiz de kendi çocuklarımız olarak görüyoruz. Her zaman okulumuzun ve çocuklarımızın yanında olacağız” dedi. Etkinliğe STS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köksal ve STS Group Yöneticileri de katılarak, özel bir etkinlikte, özel çocuklarla bir araya geldiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor