Ünlü: “İl Sağlık Müdürü onayladı...

Ünlü: “İl Sağlık Müdürü onayladı mı?”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi.

Ünlü: “İl Sağlık Müdürü onayladı mı?”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi.

Ünlü: “İl Sağlık Müdürü onayladı mı?”
17 Eylül 2018 - 16:31

. İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Doktor Nazif Aksoy’un makam odasını yenilemesiyle ilgili konuşan Ünlü, “Aksoy, bütçeyi nereden bulmuştur Makamını yenileme bütçesini kendinden mi yoksa döner sermayeden mi sağlamıştır.” dedi.


 

MHP DEVLETİNİN YANINDADIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, kent ve ülke gündemini değerlendirdiği haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıda eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek sözlerime başlayan Başkan Ünlü, “Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Kocaeli’de 384 bin öğrenci, 24 bin öğretmenle başlayan bu büyük camiaya hayırlı olsun diyorum. Türkiye yeni bir operasyona maruz kalmakta. 15 Temmuz’da yapamadıklarını Dolar ve Euro üzerinden yapmak istiyorlar. MHP bu operasyonda devletinin yanındadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu operasyona karşı önemli çalışmalar yapmakta. Bunlardan biri tasarruftur” ifadelerini kullandı.

HANGİ DÜŞÜNCEYLE YENİLEDİ

Tasarruf seferberliğine karşın İzmit İlçe Sağlık Müdürü Doktor Nazif Aksoy’un makam odasını yenilenmesini eleştiren Ünlü, “Kocaeli’de bu tasarrufu önemseyen, makam araçlarını garaja çeken, harcamalarını geriye düşüren bütün yerel yönetimlere teşekkür ederiz. Gün bir ve beraber olma günüdür fakat bu güzel gelişmeler olurken, bir kamu görevlisi bizi hayrete düşürmektedir. İzmit İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Doktor Nazif Aksoy, ekonomik krize ve uyarılara rağmen makam odasını hangi düşünceyle yenileme kararı almıştır” diye belirtti.

HARCAMA İPTAL EDİLMELİ

Aksoy’la ilgili sözlerini sürdüren Ünlü, “Aksoy’un makamını yenileme kararı kendi şahsına özel bir karar mıdır. İl Sağlık Müdürünün onayladığı bir karar mıdır. Aksoy, bütçeyi nereden bulmuştur Makamını yenileme bütçesini kendinden mi yoksa döner sermayeden mi sağlamıştır. Kamu malında yetimin hakkı vardır. Bu harcama hangi düşünceyle yapılmıştır. Bu harcama konusunda harekete geçilmeli ve iptal edilmelidir” dedi.

 

EREL YÖNETİCİLER HASSASİYET GÖSTERMELİ

Geçtiğimiz gün yağan yağmurda Bulvar’ı sel basmasıyla ilgili konuşan Ünlü, “Meteorolojinin uyarılarına rağmen sağanak yağmur Kocaeli’de sıkıntıya yol açmıştır. Fazla yağması bir mazeret olabilir ama özellikle Bulvar’da yaşayan vatandaşlara çözüm bulmak yerel yönetimlerin görevidir. Görevliler, Bulvar’daki vatandaşlar için çözüm bulmak zorundalar. Yenikapı ruhuyla Cumhur İttifakı’na uyan çalışmalar yapmak zorundayız. Önümüzde yerel seçimler var. Yerel yöneticiler bu konularda hassasiyet göstermelidirler” diye konuştu.

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ GENEL MERKEZDE

“Cumhur İttifakı yerel seçimlerde de ittifak yapacak mı?” sorusunu cevaplayan Ünlü, “Kamuoyu yakından takip ediyor. Bizim de gözümüz kulağımız Genel Merkezimizde. Kendi adayları üzerinde çalışmalar yapan bir partiyiz. Tecrübeli bir partiyiz. Genel Merkezimizden gelecek karar doğrultusunda, hareket edeceğiz. Kendi iç dinamiklerimizle yarın Çayırova’da olacağız. Haftanın beş günü sahaya iniyoruz. 12 ilçede gidilmedik yer bırakmayacağız” diye belirtti.

ADAY PROFİLLERİNE HERKES ŞAŞIRACAK

“Aday adayları belli oldu mu?” sorusunu cevaplayan Ünlü, “Yarın itibariyle her gün 20 ekiple beraber sahada olacağız. Aday adaylarının analizini yapacağız. Analizi daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Oturduğumuz yerden siyaset yapmayacağız. Gebzeliyi Gebze’de seçeceğiz. MHP’nin 49 yıllık siyasi hayatında bu kadar aday adayı olan bir dönem görmedik. Aday profillerine herkes çok şaşıracak” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ