ŞÜKÜRLER OLSUN

ŞÜKÜRLER OLSUN

İstanbul lobisinin son haftaya kadar çirkin oyunlarına karşı mücadele veren Gebzespor dün çok ilginç bir müsabaka oynadı.

ŞÜKÜRLER OLSUN

İstanbul lobisinin son haftaya kadar çirkin oyunlarına karşı mücadele veren Gebzespor dün çok ilginç bir müsabaka oynadı.

ŞÜKÜRLER OLSUN
25 Mart 2018 - 18:04

Geriye düştük golü bulmakta zorlandık, direkleri dövdük, sahada her türlü çirkefliği yapan Karasu karşısında yılmadık önce Oğuz Başaran ile beraberliği bulduk ardından Emre topu doksana taktı ve şampiyonluğumuzu ilan ettik.

KÖŞKER TRİBÜNLERE ÜÇLÜK ÇEKTİRDİ

Gebzespor’un şampiyonluk yolunda en ciddi engellerinden biri olan Karasuspor maçı beklendiği gibi stres dolu geçti. Mücadele öncesinde Alaettin Kurt stadında renkli görüntüler vardı. 7’den 70’e tüm Gebzeliler mor menekşeli atkıları, formaları ile tribündeki yerlerini aileleri ile aldı. Eskiçarşı her zamanki gibi yine kusursuzdu. Şov yoktu ama tek yürek, tek ses bir tribün birlikteliği coşkusu vardı. Gebzespor’un en büyük destekçisi olan Belediye başkanı Adnan Köşker’de sahaya indi. Mor-beyaz atkısı ile tribünleri selamlayan Köşker ardından soyunma odasına girdi. Sonrasında ise Eskiçarşı’nın tezahüratlarına karşılıksız kalmadı ve maraton tribününe kadar yürüdü. Üçlük çektir Köşker başkan tezahüratlarına karşılık veren Köşker ile tribünler coştu.

Mücadeleyi CHP Milletvekili  Tahsin Tahran, GTO Başkanı Nail Çiler’in yanı sıra siyasi parti başkanları ve yöneticileri birlikte takip ettiler.

NERDE KALDI SENİN DOSTLUĞUN

Sezonun ilk yarısında Karasu’da 3-2 mağlup olduğumuz maç sonrasında kulüp başkanı “Bu galibiyete çok sevinemedik. Gebzespor bizim ebedi dostumuzdur. Taraftarı ile camiası ile üst ligleri hakeden bir külüp” açıklamasını yapmış taraftarı ve yönetimi en iyi şekilde de ağırlamıştı. Rövanş maçında ise tamamen farklı bir Karasuspor vardı. Hiçbir kaygısı bulunmayan rakip oyuncuları sahada çirkefliklerin zirvesine varırken özellikle kalecinin çirkinliği tribünlerden de büyük tepki aldı. Önde olduğu dakikalarda ve beraberlik golünü bulduğumuz dakikalarda dahil Karasuspor maçı provoke etmek adına herşeyi yaptı.

DİREKLERİ DÖVDÜK

Mücadeleye iyi başlamamıza rağmen skore gidemedik. Serbest vuruş kazanan Karasuspor ekibi ceza sahası içerisine yapılan ortada kaleci Kemal Canlı’nın da hatası ile golü kalemizde gördük. Bu dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirdik. Oğuz Başaran mohteşem bir vuruşla topu iğne deliğinden geçirdi ve soyun odasına 1-1 girdik. İkinci yarıda ise tamamen farklı bir menekşe vardı. Karasuspor’u sahasına hapis eden temsilcimiz Niko ve Emre ile direğe takıldı. Kaptan Emre bukez son çizgiye kadar sürdüğü topu ağlara göndererek 3 puanı hanemize yazdırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ