Müge Anlı Gebze’de buldu!

Müge Anlı Gebze'de buldu!

Müge Anlı Çayırova'dan 8 ay önce kaybolan 13 yaşındaki kızı Gebze'de buldu . Kaçış olayının ardından dram çıktı.

Müge Anlı Gebze'de buldu!

Müge Anlı Çayırova'dan 8 ay önce kaybolan 13 yaşındaki kızı Gebze'de buldu . Kaçış olayının ardından dram çıktı.

Müge Anlı Gebze'de buldu!
02 Ekim 2017 - 15:30

Anne Necla Ş. 13 yaşındaki kızını aramak içn Müge Anlı'ya başvurdu.Arama çalışmaları sonucunda 8 ay önce Çayırova'dan kaybolan Zeyno Ş. Gebze'de yaşayan 21 yaşındaki Özgür M. isimli gence kaçtığını söyleyerek 7 buçuk aylık hamile olarak ortaya çıktı.Kaçış olayının ardından dram çıktı.

Kayınvalidesiyle birlikte yaşayan ve eşi cezaevinde olan Necla Ş. beş çocuğuna bakabilmek için merdiven ve apartman temizliği yaparak geçimini sağlıyordu. Beş çocuğu olan kadının en büyük kızı yaklaşık 8 ay önce evden markete gidiyorum diye çıktı ve bir daha eve dönmedi.

Necla Ş. kızının bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. Arama sonucunda cuma günü yayın sonuna doğru bir telefon geldi. Zeyno 21 yaşlarında olan Özgür M. adında biriyle olduğunu,Gebze'de ikamet ettiklerini ve hamile olduğunu söyledi.Yayına katılmaktan kaçınmayan ve kimin yanında olduğundan ailesinin bilgisi olduğunu dile getiren Zeyno canlı yayına çıkarak ailesinin kendisini nüfusta küçük yazdırdığını ve aslında 19 yaşında olduğunu, kendi isteği ile Özgür M.'ya kaçtığını anlattı.

Programa Özgür M. ve kayınvalidesi ile gelen genç kız kaçtığı kişiyle akraba olduklarını onlarında gerçek yaşının 19 olduğunu bildiklerini söyleyerek nüfusa küçük yazdırdıklarını iddia ederek ailesini yalancılıkla suçladı.Başka bir akrabaya nişanladıkları için sevdiği kişiye kaçtığını dile getiren Zeyno annesi ve babaannesine oldukça tepkiliydi.Zeyno'nun nişan iddiaları fotoğraflarla kanıtlanmasına rağmen anne haberim yoktu babaanne görmedim diyerek olayı örtbas etmeye çalıştı.Polis genç kızı ve kaçtığı şahsı programdan alarak Üsküdar Çocuk Şube'ye götürerek, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İfadeler sonucunda Özgür M. cezaevine gönderildi. Zeyno 'nun gerçek yaşının ortaya çıkması için kemik testi yapılacakken hamile olduğu için doğumdan önce işlem gerçekleştirilemeyeceği ve testin 1 yıl sonra sonuçlandığı bilgisi verildi.Kemik testi doğum yaptıktan sonra yapılacak ve testin sonucunda Zeyno18 yaşından büyük çıkarsa Özgür M. serbest kalarak nikah kıyabilecekler. Zeyno ekiplerce kimlikte 13 yaşında göründüğü için ailesine teslim edildi. Ailesine dönmeyi reddeden genç kız sosyal hizmetlere verilmek istendi bunuda reddeden genç kız şuan amcasının yanına yerleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ