MHP Kocaeli’de yeni dönem başladı!

MHP Kocaeli’de yeni dönem başladı!

MHP’de yeni İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ülkücü yemini ile görevine başladı.

MHP Kocaeli’de yeni dönem başladı!

MHP’de yeni İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ülkücü yemini ile görevine başladı.

MHP Kocaeli’de yeni dönem başladı!
29 Temmuz 2021 - 16:37

9 yıllık MHP İl Başkanlığı sonrası Genel Merkez tarafından görevinden alınan Aydın Ünlü’nün yerine atanan Av. Yunus Emre Kurt, resmen göreve başladı. Genel Merkez’in il başkanını görevden almasının ardından il binasına da kilit vurması ile kapıları yeni İl Başkanı Kurt açtı. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı iken MHP İl Başkanı olarak atanan Yunus Emre Kurt, basın mensupları ile buluştu. Kurt ilk açıklamasında herkesi partiye çay içmeye ve dertleşmeye davet etti. Kurt, eski il başkanlarından da tam destek aldı.
 ‘TERTEMİZ BİR SAYFA AÇILDI’
MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, “Kocaeli’de tertemiz, yepyeni bir sayfa açılıyor. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli’mize yeni bir il başkanı atandı. Yunus Emre Kurt kardeşime başarılar diliyorum. Tertemiz pırıl pırıl bir arkadaşımız. Kocaeli’de herkesin saygı ve sevgi duyduğu, takdir ettiği bir arkadaşımız. Bu bir dava hareketi. Biz diğer partilere benzemeyiz. Görev alanlar büyük fedakarlıklarda bulunuyor. Milliyetçi Hareket artık kırgınlıkların biteceği, eski yeni ayrımı olmadan herkesin kucaklanacağı bir sayfa açılmıştır” dedi.
‘KOCAELİ ŞAHA KALKACAK’
Sözlerini sürdüren Milletvekili Sancaklı,“O önümüzden yürüyecek, biz de arkasından yürüyeceğiz. MHP Kocaeli’de şaha kalkacak. Bunu da hep beraber yapacağız. Kavga gürültü olmadan süreç devam edecek. Allah kardeşimin yolunu bahtını açık etsin. Büyük başarılara imza atsın. Tahmin ediyorum Türkiye’nin en genç il başkanı. Bazıları genç diye tereddüt etti ama milletvekili yaşını 18’e indirdiler. İl başkanlığını da aslan gibi yapar” şeklinde konuştu.
‘ÜÇ HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ’
‘İşte ordu işte komutan’ sloganları ile kürsüye gelen MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Partimize, ocağımıza ve ilimize hayırlı olsun. Yolumuzun uzun ve çetin olduğunun farkındayım. Allah’ın izniyle ülküdaşlarımızın desteğiyle her işi başarır, gönülleri kazanırız. Kocaeli’nin 3 bin 505 kilometrekaresinde üç hilali şerefle dalgalandıracağız. Bizim davamız lider, doktrin ve teşkilata dayanır. Lidere sadakat şereftir. Bu grev önemli bir hadisedir ama kesinlikle zafer değildir. Bizler 2023’te Cumhur İttifakı’na en önemli desteği vererek zafere ulaşacağız” dedi.
‘ÜLKÜ OCAKLI BAŞKAN NASIL OLUR GÖRECEKSİNİZ’
Konuşmasını sürdüren Başkan Kurt, “Hepinizi çay içmeye, sohbet etmeye, dertleşmeye, kucaklaşmaya partimize bekliyorum. Partimize şimdiye kadar emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Ülkücü kardeşlerim hepinizi çok seviyorum. Benden önce gösterdiğiniz özveriyi benimle de göstereceğinize inanıyorum. Ülkü Ocaklı il başkanı nasıl olur herkese göstereceğiz. Sizleri Allah yoluna, Hak yoluna çağırıyorum. Ne mutlu Türküm diyene” dedi. Akabinde Kurt ve katılımcılar ülkücü yemini etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ