Köşklüçeşme’de Doğan Taşlı dönemi

Köşklüçeşme'de Doğan Taşlı dönemi

AK Parti Köşklüçeşme mahalle teşkilatında yapılan devir teslim töreni ile mahalle teşkilat başkanlığına Ali Doğan Taşlı getirildi.

Köşklüçeşme'de Doğan Taşlı dönemi

AK Parti Köşklüçeşme mahalle teşkilatında yapılan devir teslim töreni ile mahalle teşkilat başkanlığına Ali Doğan Taşlı getirildi.

Köşklüçeşme'de Doğan  Taşlı dönemi
11 Ocak 2018 - 13:34

YOĞUN KATILIM

AK Parti Köşklüçeşme mahalle teşkilatında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,  ilçe yöneticileri,  Ak Parti Köşklüçeşme Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Arzu Turanlı ve çok sayıda partili katıldı.

TOPRAK,“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Törende ilk olarak konuşma yapan Muhammet Toprak, siyasette makamların değil, davaların kalıcı olduğunu belirterek, "Kardeşime böylesine zor bir görevi devraldığı için başarılar diliyorum. Rabbimden de hayırlı hizmetler nasip etmesini diliyorum, çok tebrik ederim. Bizler sizlerin her zaman destekçisi olacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

“LİDERİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’’

 AK Parti Köşklüçeşme Mahalle başkanlığına atanan Ali Doğan Taşlı, ise yaptığı açıklamada,” Görevin eskisi yenisi olmaz. Ekibimle hep beraber partimize hizmet etmiş eski mahalle başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanacağız. Onlarla istişare halinde olacağız.  Allah yeni görevimizde hepimizin yardımcısı olsun. Bizleri çok zorlu bir süreç bekliyor. Önümüzdeki 2019 seçimler bir önceki seçimlerden çok daha zor geçeceğinin farkındayım. Ekip arkadaşlarımla hep birlikte gece gündüz çalışarak hem AK Parti’nin oylarını arttıracağız hem de partimizin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olacağız’ ’dedi.

AYAR,“PARTİMİZİN ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ”

 “Lider yetiştirmekte kriz yaşayan dünyada, Allah’a şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var ”şeklinde konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Reis’imize layık olmak için hep birlikte çalışacağız. Aldığımız sorumluluğun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.  2019 seçimlerine ilk günkü aynı heyecanla, coşku ve dava bilinci içerisinde hazırlanacağız. Sizlerin de başarı çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için mücadele edeceğinize inancım sonsuz. Milletvekillerimiz, İl teşkilatımız,  Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz, mahalle teşkilatlarımız ve bu davaya gönül veren tüm arkadaşlarımız ile birlikte koordineli çalışacağız. El ele verip partimizin çıtasını yükselteceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
TEMPO ATLETİZM ATA'YA KOŞTU
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ