Hasan Soba haklı!
Reklam

Hasan Soba haklı!

Ahmet Oğuz yazıyor..

Hasan Soba haklı!

Ahmet Oğuz yazıyor..

Hasan Soba haklı!
07 Ekim 2016 - 15:01

Önceki gün düzenlediği basın toplantısında AK Parti içerisindeki FETÖ temizliğine dair açıklamalar yapan Soba, basın karşısına çıkıp net bir şekilde ‘teşkilatlarda FETÖ’cü yok’  dedi. Bu açıklamaları okuyan birçok kişinin, Soba’nın açıklamalarına inanası gelmediğini tahmin ediyorum.

Devletin en ince damarlarına kadar sızan bu hainlerin AK Parti teşkilatlarında olmamasını ya da parmakla gösterecek kadar az sayıda olmasının mantıklı açıklamaları var tabiki…

FETÖ’cülerin AK Parti’ye ne kadar sirayet edip etmediğiyle alakalı en doğru açıklamayı bence AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba yaptı. Soba’nın açıklamalarındaki “burada hamallık ve gönüllü fedakârlık var” lafını yavana atmamak lazım.  

Niye mi?

Çünkü AK Parti teşkilatları paranın olmadığı yerler. Paranın olmadığı yerde de bu hainlerin işi yok.

Teşkilatlarda; para almak yerine para vermek var, gecenin bir yarısı telefonun çaldığında hiç tanımadığın bir vatandaşın derdini dinlemek var, düğün, cenaze gibi insanların iyi ve kötü günlerinde yanlarında mutlak bir şekilde olmak var. Direk tepesine çıkıp sabahlara kadar bayrak asmak, kapı kapı gezip hal hatır sormak var.

Anlayacağınız Hasan Soba’nın da dediği gibi hamallıktan başka bir şey yok. Bu hamallığı ise gönüllü yapabilirsin, bunun parayla karşılığı yoktur.

Paranın olmadığı yerde de FETÖ yoktur.

TEŞEKKÜRLER!

Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Kulis Haber Gazetesi, yayına girdiği ilk günden itibaren kentin ilgi odağı oldu. Aldığımız olumlu tepkiler motivasyonumuzu artırmaya devam ediyor.

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ve Kocaeli’ye ilişkin haberlerin yer aldığı gazetemizde ilk hafta itibariyle Kocaeli ve Gebze gündemine düşen birçok habere imza attık, atmaya da devam edeceğiz.

Çünkü biz kentin herhangi bir gazetesi değil, kentin en iyi gazetesi olmayı hedefliyoruz. Bu yüzdden önümüzdeki süreçte meslek adına daha önce hiç yapılmamış girişimlerde bulunacağımızın müjdesini verebilirim.

Ayrıca günlerdir bizleri yalnız bırakmayan, ziyaretimize gelen dostlarımızı da bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bizi takip etmeyen devam edin…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar