Hamit’in planı suya düştü! Kovuldu
Reklam

Hamit'in planı suya düştü! Kovuldu

Hamit'in planı suya düştü! Kovuldu

Hamit'in planı suya düştü! Kovuldu

Hamit'in planı suya düştü! Kovuldu

Hamit'in planı suya düştü! Kovuldu
07 Ekim 2016 - 14:58

Devre arasında Antalyaspor'a gitme planları yapan Hamit Altıntop'un planları, Jose Morais'in kovulmasıyla birlikte suya düştü.
Yaz döneminde de Hamit'i kadrosuna katmaya çalışan Antalyaspor, transferin bitmesine 2 gün kala Galatasaray'ın kapısını çalmış ancak olumsuz yanıt almıştı. Cim-Bom'da Donk'unReal Betis'e kiralanması ve De Jong'un gelişinin son dakikaya kalması nedeniyle Hamit'in gitmesine izin verilmemişti.

Takımda forma şansı bulamadığı için yaşadığı huzursuzluğu Çaykur Rize maçında Riekerink'e tepki olarak gösteren ve özür dileyerek cezadan kurtulan Hamit devre arasında Antalyaspor'a gitme kararı aldı. Ancak kırmızı-beyazlı kulübün dün Morais'in görevine son vermesi deneyimli oyuncunun bütün planlarını alt üst etti. Riekerink'in gözüne giremediği için ayrılmak isteyen Altıntop bu gelişme nedeniyle adeta ortada kaldı.Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcunun istediği koşulların oluşmaması halinde takımda kalabileceği aktarıldı.

Bu arada Jose Morais'i gönderen Antalya'nın, Rıza Çalımbay'la el sıkıştığı öğrenildi.

ANTALYASPOR PLANLARI SUYA DÜŞTÜ

Galatasaray'da ilk 6 haftada sadece Kayserispor maçında De Jong'un sakatlanması nedeniyle son 2 dakikada forma şansı bulabilen Hamit Altıntop'un, Antalyaspor'a gitme planı suya düştü.

Skorer'in haberine göre; 33 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'den eski hocası olan Jose Morais'le yeniden bir araya gelmek için devre arasında Antalyaspor'a gitmeyi kafasına koymuştu ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Hamit'in, İspanyol kulübüne transfer olduğu 2011-2012'de sezonunda Jose Mourinho'nun yardımcısı olarak görev yapan Jose Morais'in, tecrübeli futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok istediği belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği