Çayırova Kongreye adaysız gidiyor!

Çayırova Kongreye adaysız gidiyor!

Çayırova Kongreye adaysız gidiyor!

Çayırova Kongreye adaysız gidiyor!
07 Eylül 2020 - 12:11

AK Parti Çayırova İlçe Kongresi, pazar günü gerçekleştirilecek. Kongre haftasına girilen Çayırova’da İlçe Başkan Adayı’nın kim olacağı sorusu ise henüz cevap bulamadı. Bir haftadan az bir süre kalmasına rağmen Çayırova’da İlçe Başkan adayının belirsiz olması kafalarda soru işareti bıraktı. Geçen hafta yapılan temayül yoklamasına rağmen Çayırova seçim haftasına “Başkan adaysız” giriyor. Şu ana kadar kulislerde zikredilen ise birkaç isim var. Bu isimler mevcut ilçe Başkanı Ekrem Karahan’ın yanı sıra Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova eski belde Başkanı Servet Günay, eski İlçe yöneticisi Selim Ekinci. İbre bu isimler arasında dönerken, soruların çok yakın zaman içinde cevabını bulması bekleniyor. 
ÇAYIROVA’DA ÖNCE ÇIKAN İSİMLERİ TANIYALIM
EKREM KARAHAN: Mevcut İlçe Başkanı Ekrem Karahan, kendisinden önceki İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün istifası sonrası teamüller gereği İlçe Başkanlığı görevine getirildi. 31 Mart seçimlerinde İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Uzun yıllar teşkilatta görev aldı. Seçilmiş başkan olmamasına rağmen, şu ana kadar başarıyla görevini sürdürdü ve teşkilat tarafından da benimsendi.
ZİYAETTİN AKBAŞ: 2009-2014 yılları arasında Çayırova Belediye Başkanlığı yaptı. Uzun yıllar siyasetin içerisinde yer alan Akbaş, geçmiş yıllarda DYP’de siyaset yaparken Eyüp Ayar ekibi içerisinde yer alan isim. Mevcut Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ilçe başkanıyken kendisi de Belediye Başkanlığı yaptı. Toparlayıcı, ağabey modeliyle öne çıkan Akbaş, Belediye Başkanlığından sonra cemiyet ve siyaset hayatından hiç kopmadı. 
SELİM EKİNCİ: Eski İlçe yöneticisi Selim Ekinci, son Başbakan Binali Yıldırım’a olan yakınlığıyla biliniyor. Yıldırım’ım yakın akrabası olan Selim Ekinci geçen dönem de İlçe Başkanlığı için aday olmuş ve Genel Merkez istişaresine katılmıştı. Favori olan Ekinci son anda İlçe Başkanlığını Ali Osman Gür’e kaptırmıştı.
SERVET GÜNAY: AK Parti Çayırova siyasetinin en eski isimlerinden. Çayırova’nın Belde olduğu dönemlerde Başkanlık yapan Günay, aktif olarak siyasette yer almasa da istişare kurulu üyesi olarak hiçbir zaman siyasetten kopmadı ve partinin programlarına katılım gösterdi. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile de yakınlığı bilinen Günay, teşkilat tarafından da sevilen bir isim. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
KENTİN YARARINA OLANI DESTEKLER, ZARARINA OLANIN KARŞISINDA DURURUZ
Başkan Bıyık’tan 19 Mayıs mesajı
Başkan Bıyık’tan 19 Mayıs mesajı