Arif Gülen’in projeleri
Reklam

Arif Gülen'in projeleri

Zafer Pesen yazdı...

Arif Gülen'in projeleri

Zafer Pesen yazdı...

Arif Gülen'in projeleri
22 Mayıs 2019 - 10:37

10 yıl boyunca mücadele verildi…

Şampiyon olundu…

Fütursuzca kentin parası harcandı…

Camia siyasi ve kişisel reklama malzeme yapıldı.

Arma sevdalısı taraftarlarla paylaşılmadan kulüp şirket yapıldı.

Bir çok talipli ile masaya oturuldu, şahsına ait bir mal gibi pazarlığa tabi tutuldu koca çınar!

Ne oldu bittiyse Azeri iş adamından alınan 1 milyon 500 Bin Türk lirasına koca çınar satıldı.

Azeri iş adamından alınan para nereye, nasıl, hangi koşullarda harcandı oda bilinmiyor.

Gönül verdikleri koca çınarın belirsizlik içerisine itilmesine duyarsız kalmayan Çınaraltı taraftar gurubunun tepkisi ve Darıca sevdalısı insanların girişimleri sonuç vermese de şuan camiaya başkanlık yapan Arif Gülen’i harekete geçirdi.

Yaşanan kaosun aşılmasında öncülük eden Arif Gülen yaşanan gerilemede samimi yaklaşımı ile nokta koydu, ipleri eline aldı.

Gülen’in kontrolü ele almasının ardından başkanlığa da soyunması ilk etapta anlaşılamadı, farklı yorumlara ve tepkilere neden oldu.

Gülen’in şov, siyasi ve ticari kazanç için Darıca GB kulüp başkanlığını aldığı yorumları yapıldığı süreçte “ben orta bulucu olarak adım attım ama ihale bana kaldı. Bu noktadan sonra sadece Darıca aşkı ile yanıp tutuşan bir iş adamı olarak değil, çıkarları olan, bu camiayı yüceltirken kazanan bir Arif Gülen olarak hareket edeceğim” açıklamasını yapmıştı.

3 aylık başkanlık sürecinde Gülen şaşırtan bir performans ortaya koydu. Sahaya ilk 11 çıkartmakta zorlanan, tesiste peynir zeytin ile antrenmana çıkan, deplasmana gidecek durumda olmayan ekibi kısa sürede toparladı.

800 Bin Türk liraya yakın ödeme yaptı. Bu ödemelerin içerisinde astronomik spor malzemelerinden tutunda, araç giydirme borçlandırmasına kadar  bir sürü zırvalık var!

15 Şubat’tan bugüne kadar sergilediği performans  şekli ile tam profesyonel bir yönetim ortaya koydu.

Geçen günlerde düzenlediği basın toplantısında ki hazırlığı, sunumu ve projeleri ile Gülen bu profesyonel anlayışı perçimlemiş oldu.

Projeler hayata geçirilebilecek küçük dokunuşlara sahip.

Forma sponsorluk anlayışı önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Bence en önemli proje tesisleşme ve alt yapıya yönelik olanı.

Storlar ve Darıca GB camiasını kente mal edecek projeler de çok önemli.

Kurulacak internet sitesi ve kamuoyu ile paylaşılacak belgeli gelir-gider tablosuda şeffaflık adına çok önemli.

Kaos ortamında devir alınan koca çınara hayat veren Arif Gülen’in uzun vadede camiaya heyecan katacak adımlar atacağına inanlardanım.

Bugüne kadar profesyonel yönetim şeklinden uzak kalan kulüplerimizin nasıl basiretsizce yönetildiğine şahit olduk. Kişisel ego ve çıkarlar için kulüplerimizin nasıl heba edildiğine şahit olduk.

Yanıldığımız, es geçtiğimiz hatta göz yumduğumuz zamanlarda oldu. Bu konuda herkes gibi basın olarak bizde kendi öz eleştirimizi yapıp aynı hataları yenilememeliyiz.

Kurumların herkesin ve herşeyin üzerinde olduğunu savunmaya devam ederek, bugün doğru hamleler yapan Arif Gülen’in icraatlarını kamuoyuna en iyi şekilde  aktardığımız gibi, yarın oluşabilecek yanlışlara da aynı reaksiyonla tepki vereceğiz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar