Yeniden Refah’tan coşkulu divan

Yeniden Refah’tan coşkulu divan

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divan Toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yeniden Refah’tan coşkulu divan

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divan Toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yeniden Refah’tan coşkulu divan
02 Temmuz 2019 - 12:43

İlçe teşkilatında gerçekleşen toplantıya Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcıları Maşallah Söğüt, Yılmaz Karagülle ile Kamil Tökgöz, İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi. Toplantıda divan kurulu üyeliğine Serkan Malkoç, Fatih Ergün ve Ali Taştan seçilirken, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Pek çok mahalle ve köy temsilciliklerimizi oluşturduk. Milli Görüş’ün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah. Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda Milli Görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun. Bizim gücümüz ihlas, samimiyet ve şuurundan kaynaklanıyor. Mevcut iktidar gitsin de kim gelirse gelsin siyaseti değil ülkenin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla geliyoruz. Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak adım adım bütün Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Fakirin sayısını arttıran değil fakirliği ortadan kaldıran siyaset yapacağız” dedi.

TEMEL REFERANS OLARAK KABUL EDER
Kılıç’ın ardından söz alan İl Eğitim Başkanı Söğüt ise, “Yeniden Refah Partisi, milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan Millî Görüş zihniyetini ve "Önce Ahlak ve Maneviyat" prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alır, kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutar, bütün insanlığa ve mahlûkata şefkatle muameleyi esas alır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele edeceğiz. Yeniden Refah Partisi, her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmayı, iyinin, güzelin, faydalının, adaletin, doğrunun hâkim olmasını temin edici faaliyetlerde bulunmayı, milli ve manevi değerlere bağlı, ahlaklı ve faziletli bir toplum inşa etmeyi, bireylerin her alanda temel hak ve hukuklarının korunmasını siyasi anlayışının temel referansı olarak kabul eder.

SIKINTILARDAN KURTARMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Öncelikle milletimize olmak üzere, tüm insanlığa adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlamak için çalışır. Ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini daima ön planda tutar, ülkemizin her bakımdan üstün ve saygı duyulan bir konuma ulaştırmak için çalışacağız. Millet iradesinin üzerinde hiçbir beşerî güç yoktur. İlkesi ile hareket edeceğiz. Hukuku üstün tutan bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan "kuvvetler ayrımı" ilkesini benimser. Bütün insanlara din, dil, ırk ayrımı gözetmeden adil davranır, başta milletimiz olmak üzere, bütün insanlığın maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarılması için çalışacağız.

TEMİNAT ALTINA ALACAĞIZ
Yeniden Refah Partimizin ana hedefi; milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır. Bununla birlikte, ülkemizin öncülüğünde, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılmasıdır. Manevi kalkınmamızı gerçekleştirmek için, milletimizin milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini tam manasıyla teminat altına alacağız. Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendireceğiz, toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edeceğiz. Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Eğitim sistemimizi bilimsel bilgiler kadar ahlak, maneviyat ve fazileti de önceleyen şekilde kurgulayacağız. Partimizin maddi kalkınma bakımından ana hedefi ülkemizi uluslararası alanda en güçlü, müreffeh ve gelişmiş bir seviyeye çıkartarak, “Yeniden Büyük Türkiye” idealine ulaşmaktır. Maddi kalkınmamızı sağlamak için anayasamızda belirtildiği gibi, istisnasız her vatandaşımız için insanlık onuruna yaraşır bir yaşam kalitesinin hayata geçirilmesini sağlayacağız, bireysel ve sosyal refahı temin edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı
Çiftçi, şampiyon Çayırovaspor’u ağırladı