Yeni Başkan Muzaffer Koşan

Yeni Başkan Muzaffer Koşan

GENÇSİAD(Gebze Genç Sanayici İş Adamları Derneği) 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan Genel Kurul’da oy çokluğu ile derneğin adı MARSİD(Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği)olurken yeni Başkan da Muzaffer Koşan oldu.

Yeni Başkan Muzaffer Koşan

GENÇSİAD(Gebze Genç Sanayici İş Adamları Derneği) 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan Genel Kurul’da oy çokluğu ile derneğin adı MARSİD(Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği)olurken yeni Başkan da Muzaffer Koşan oldu.

Yeni Başkan Muzaffer Koşan
01 Mart 2019 - 13:50

Dün yapılan GENÇSİAD 8.Olağan Genel Kurulu, Gebze Ticaret Odası Konferans salonunda saat 18.00’da başladı.Genel Kurula, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, TÜMSİAD Başkanı Ensar Korkmaz, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç, Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun,Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, GENÇSİAD üyeleri ve davetliler katıldı. Genel Kurul’a katılamayan AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yeni yönetim için kutlama mesajı yolladı.

Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel Kurulun açılış konuşmasını GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç yaptı. Lokman Kılıç, konuşmasında ,“GENÇSİAD 2001 yılında kurulmuş 18 yaşında gençlikten çıkmış bir dernek. Gebze yeni oluşuma gitmeli, kendi başına il olmalı diye çok mücadele ettik. İlk önce GENÇSİAD’ı çıkaracağız. Bu aşamadan sonra Gebze'yi de il yapacağız. Biz GENÇSİAD 18 yılını aştıktan sonra ismini de değiştirme kararı aldık yeni ismini ‘Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği ‘değiştirmeyi uygun gördük. Kısa adı MARSİAD. GENÇSİAD çok kıymetli, Gebze'ye çok katkıları olmuş bir dernek. Gebze'nin Gebze olmasında, Gebze'nin ileriye dönük yatırımlarında İş adamları ve sanayicilere çok büyük faydası olmuş bir dernektir“ dedi.

KURUMSAL BİR DERNEK

Genel Kurul’da konuşan yeni Başkan Muzaffer Koşan, “İlk defa bu kadar borçsuz dernek aldım. Bu yüzden çok mutluyum. Bu da derneğin, kurumsal bir dernek olduğunu gösteriyor. Dernek hepimize hayırlı olsun “ şeklinde konuştu.

“GEBZEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yeni Başkan Koşan’dan sonra söz alan Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, “Öncelikle Gebze'mize bölgemize hayırlı olsun diyorum. Gerçekten mükemmel bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizin olmamız gereken yerde olmadığımızı görüyoruz. Bir bölgenin ve ülkenin üretemedikten sonra dünyada söz sahibi olması, doğru yerde olması mümkün değil. Üretimi ön plana almalıyız” ifadelerini kullandı.

“STK’LARI ÖNEMSİYORUZ”

Genel kurulun kapanış konuşmasını yapan ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler şunları kaydetti: “Bölgemize ve ülkemize GENÇSİAD'ımıza bundan sonra ki yeni ismiyle MARSİAD hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. STK’ları çok önemsiyoruz. Ben bu GENÇSİAD' da daha önce görev yapan değerli başkanına, yönetim kurulu üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Dernek hem Marmara'yi hem de Türkiye'yi kucaklayacak. Biz sanayide ihracatta ne kadar bir pay sahibi olursak diğer ülkeler nezlinde de o kadar güçlü oluruz”
 
YENİ YÖNETİM OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Genel Kurul’da yeni yönetim oy birliği ile onaylandı. GENÇSİAD yeni yönetiminde yönetim kurulu 15 asil ve 15 yedek, denetim kurulu ise 3 asil ve 3 yedek olmak üzere toplam 36 üyeden oluştu.

İSİM DEĞİŞTİ MARSİD OLDU

Tek liste olarak gerçekleştirilen Genel Kurul’da faaliyet raporu okundu ve oy birliği ile onaylandı. Daha sonra denetleme kurulu raporu okundu. Son olarak yeni döneme ait bütçe ve derneğin isim değişikliği oylamaya sunuldu. Oy birliği ile derneğin adı MARSİD (Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak değiştirildi. GENÇSİAD yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Yönetim (Asil):

Muzaffer Koşan, Vahit Yıldırım, Fatih Faydasıçok, Cem Büyükkongil, Şenol Telli, Lokman Kılıç, İrfan Coşkun, Tahir Gönenç, Erkan Büyükdede, Can Sönmez, Bahadır Yılmaz, Pervin Bıyıklıoğlu,Serkan Özler,Erol Üçüncü,Fehmi Okuyucu

Yönetim (Yedek):

Duygu Uzun, Mustafa Eroğlu, Umut Aydoğdu, Bahri Kaya, Muhammet Koşan, Murat Ergün, Mahir Orak, Gökhan Kanca, Muhammet Demirtaş, Habip Karabacak, Dursun Ali Furunci, Bişar Yaman, Hasan Hüseyin Koç, Baran Aydın,Sadile Araz Budak

Denetim Kurulu(Asil):

Emin Murat Bilgin, Ercan Altınkaya,Recep Teke

Denetim Kurulu (Yedek):

Orhan Durmuş, Özcan Geçal, Muhammet Yeşilkaya
 
Haber: Tayfun ALTUNTAŞ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca’da e-spor kayıtları başladı
Darıca’da e-spor kayıtları başladı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı