Karabacak boğuldu!
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Karabacak boğuldu!

17 Haziran 2019 - 09:58

O gün çocukları için helalinden para kazanmak için o marketin deposuna inen Elif Urhan değildi, can veren…
Darıca’yı sağanak vurdu, evet, beklenmedik bir yağış yağdı, şiddetliydi, yoğundu…
Yollar tıkandı, trafik aksadı, duvar çöktü, metruh binalarda yıkılma oldu, yaşam olumsuz etkilendi, bunların tamamına eyvallah.
Ancak, Darıca’da ki sağanak yağmuru Ülke gündemine taşıyan ölüm haberi birilerinin yüzünü kızartmalıydı.
Darıca, şirin bir sahil kentimizdir, güzellikleri saymakla bitmez, Kocaeli’nin en çok ilgi gören İlçesidir.
Bu şirin İlçemizde 15 yıllık belediye başkanlığı yapan bir zaat, zincir marketlerden birisine ait olan iş yerinde yağmur suyu yüzünden can vermiş, genç bir annenin yaşamını yitirmesinden hicap duymalı.
Bugünün Türkiyesi’nde yağan yağmurun can kaybına sebep olması ne demektir?
Hem de bu Darıca gibi bir İlçe’de oluyorsa, adam sormazlar mı; 15 yıl belediye başkanlığı yaptığın Darıca’da alt yapıyla ne kadar ilgilendin?
0 15 yıl ki, Türkiye’nin altın çağını yaşadığı, Kocaeli’nin kalkınma adına devrim niteliğinde hizmetleri aldığı 15 yıldı.
O 15 yıl ki, Marmarayların, Yüksek Hızlı Trenlerin, Yeni yol ve köprülerin yapıldığı bir dönemdi.
Sen o dönemde Darıca’da ne yaptın yada ne yapmadın ki, bugün selde bir canımızı kaybettik ve geride 166 milyonluk borç bıraktık.
Aslın da o selde Darıca’nın 15 yılını çalan Şükrü Karabacak boğulmuştur.
O Karabacak, bu durumdan ders çıkartacağına, bunun hesabını vereceğine, pişkin, pişkin taziye mesajı yayınlıyor.
Aynı Karabacak, iki gün öncesinde de Darıca GB’nin yeni dönem amatör kulüplerle buluşma toplantısına katılıyor.
Gelirlerin üst düzey olduğu dönemde belediye başkanlığı yapmış, bu sürede amatörler için bir çivi çakmamışken, Nenehatun Stadı’nı yok etmiş, olmadı Darıca GB’yi satmış, birde arsız arsız spor kulüpleri buluşmasına katılıyor.
Katılması başlı başına bir ayıpken, Karabacak, yüzsüzlükte tavan yaparak, amatörlere yeni belediye başkanından hangi yerleri, nasıl isteyecekleri yönünde de akıl veriyor.
Be adam, bu söylediklerin baskı ile olabiliyordu madem, sende bunun böyle olabileceğini ve yapılabileceğini biliyordun da, neden yapmadın?
Aklın sıra, Darıca GB ve Amatör Kulüplerini doldurup, 166 milyon borç bıraktığın yeni belediye başkanıyla aralarında husumet mi yaratacaksın?
Eyyy Karabacak, sen bugün 15 yılda yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını adli makamlarda vermiyorsan, yargılanmıyorsan, birilerine dua et ve sessizce otur, oturduğun yerde…

YORUMLAR

  • 0 Yorum