Yarın kura günü
Reklam

Yarın kura günü

Kurumlar arası dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda start tarihi kesinleşti. Yarın  saat 18:00’da kokteyl ve kura çekilişinin yapılacağı turnuvanın başlama tarihi 14 Kasım olarak belirlendi. Kura çekimine ev sahipliğii GTO başkanı Nail Çiler yapacak.

Yarın kura günü

Kurumlar arası dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda start tarihi kesinleşti. Yarın  saat 18:00’da kokteyl ve kura çekilişinin yapılacağı turnuvanın başlama tarihi 14 Kasım olarak belirlendi. Kura çekimine ev sahipliğii GTO başkanı Nail Çiler yapacak.

Yarın kura günü
07 Kasım 2018 - 14:28

GÖRKEM ÇİLER’İ UNUTMADIK
Bölgede bir futbol klasiği olan Kurumlar arası dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı Basın Turnuvası, 27. Kez spor severle buluşuyor. Bölgemizdeki önemli kurum ve kuruluşların sadece kendi personeli ile mücadele etme hakkının olduğu basın turnuvası kurumsal, bu yılda Görkem Çiler adıyla start alıyor. Gebze’nin sayılan ve sevilen isimlerinden olan Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in genç yaşta trafik terörüne kurban verdiği oğlu Görkem Çiler’i bu turnuvada da bir kez daha anacağız. Görkem Çiler ile birlikte trafikte tedbirli olmanın önemine bir kez daha dikkat çekilecek turnuvanın takvimi netleşti.

KURA ÇEKİMİ BUGÜN
Dostluk ve kaynaşmanın öncelikli hedef olduğu, faal hakemlerin düdük çalacağı resmi kuralların geçerli olacağı turnuvanın start tarihi 12 Kasım olarak belirlendi. Turnuvada yer alacak takım temsilcileri  ve bölge protokolünün katılacağı kura çekimi bugün GTO Meclis Salonunda yapılacak. Kura çekimi öncesinde kokteylin olacağı organizasyonda takım temsilcileri, burada tanışma imkanı da bulacak. Bu yıl GEPOSB Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğini yapacağı turnuva maçları ise 14 Kasım tarihinde oynanacak 3 maçla start alacak. Kura çekimi ve kokteyl saat 18:00’da başlayacak.
BÜYÜK KURUMLAR VE ÖNEMLİ KURULUŞLAR
Bölgemizde 27. Kez kurum ve kuruluşları bir araya getirecek organizasyonda bu yılda önemli kurum ve kuruluşlar yer almakta. Belediyelerimiz, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerinin yanı sıra GTO, TÜBİTAK, Büyük Sanayi Kuruluşları ve önemli işletmelerde kendi personelleri ile bu turnuvada boy gösterecek. Turnuvaya ilişkin tüm detaylar, resim ve görseller ile haber değerlendirmesi yerel basınımızda yer alacaktır. Kocaeli Basınında ilgi gösterdiği turnuva da öncelik sportmenlik ve dostluk olacak.
27. GÖRKEM ÇİLER KURUMSAL BASIN TURNUVASI’NA AİT KURALLAR;
1-) Turnuvaya katılan takımlar, en fazla 20 kişilik oyuncu kadrosu ile turnuvada yer alacak ve bu oyuncuların tamamı turnuvaya katılan kurum personeli olacak. Birkaç işletmesi olan kurumların tüm işletmelerde ki personeli ile turnuvada yer alma hakkı bulunuyor.
 
2-) Faal Futbol Hakemlerinin yöneteceği turnuva maçlarında futbol oyun kuralları geçerli olacaktır. Bariz gol şansı ve bazı pozisyonlarda kırmızı kart uygulanmadığından direk kırmızı kart gören oyuncu (kasıtlı tekme, küfür v.s.) hem o karşılaşmadan, hem de turnuvadan ihraç edilecektir. İki sarı kart görerek, kırmızı kartla oyundan atılan oyuncu, bir sonraki müsabakada oynama hakkına sahip olacaktır.
 
3-) Her tamımın karşılaştığı rakibin oyuncu kadrosuna itiraz hakkı vardır. Listede ismi olmayan ve kurum çalışanı dışında futbolcu oynatan takımlar o maçta hükmen yenik sayılacaktır.
 
4-) Turnuva takımlarında, geçmişte Türk Milli Takım forması giymiş, 40 yaş üstünde olan futbolcular, kurum çalışanı olmasa da forma giyme hakkına sahiptir. Bu konuda ki itirazlar dikkate alınmayacaktır.
 
5-) Gruplarda ilk iki sırayı elde eden takımlar bir üst tura yükselecek, grup maçları sonunda eşleşmeler çaprazlama olacak ve tek maç üzerinden eliminasyon sistemine göre oynanacaktır. Gruplarda puan eşitliğinde, ilk önce iki yada üç takım arasında oynanan maçlar dikkate alınacak. Burada eşitlik varsa genel gol averajına bakılacak. Burada da eşitlik var ise takımların attığı gol sayısı dikkate alınacak. Burada da eşitlik varsa gördüğü kartlar dikkate alınacak ve en az kart gören takım üst tura yükselecek. Burada da eşitlik var ise kura ile üst tura çıkan takım belli olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar