Ünlü: “Ülkücü hareket kadrolaşacak”
Reklam

Ünlü: “Ülkücü hareket kadrolaşacak”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Taş Medreseli Ülkücülerle buluştu. Programda konuşan Ünlü, “Ben 1 Nisan’dan sonra makamlarda kendimi ayaklarda karşılattıracağım neden, çünkü çok çalışıyorum” dedi

Ünlü: “Ülkücü hareket kadrolaşacak”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Taş Medreseli Ülkücülerle buluştu. Programda konuşan Ünlü, “Ben 1 Nisan’dan sonra makamlarda kendimi ayaklarda karşılattıracağım neden, çünkü çok çalışıyorum” dedi

Ünlü: “Ülkücü hareket kadrolaşacak”
09 Mart 2019 - 13:11

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, Taş Medreseli Ülkücülerle bir araya geldi. Tramvay Kafe’de gerçekleştirilen programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra Taş Medreseliler Kocaeli İl Başkanı Cevat Akkurt, ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda ülkücü katılım gösterdi. Programda ilk olarak kürsüye çıkan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “İlk yaptığımız bir toplantı bu. Çok öncelerden yapmamız gerekirdi bu toplantıyı. 23-24 Mart gibi çok daha geniş kapsamlı bir toplantı daha yapacağız. Ben MHP il başkanıyım. Ben bugün ne yapıyorsan sizlerde zamanında onu yaptınız. Siz de zor günlerde hizmet edenlersiniz” ifadelerini kullandı.

Ünlü: “Ülkücü hareket kadrolaşacak” ile ilgili görsel sonucu

ÜLKÜCÜ HAREKET BÜYÜYOR

Konuşmasının devamında Ünlü, “Zaman geçiyor, eskiyoruz. Zamanı gelince bizde Taş Medreseli olacağız. Ülkücü hareket güçlü bir hareket. Yarın MHP’nin Cumhur İttifakı’ndan kaynaklanan gücüyle birbirini unutmayan bir siyasi hareket olacağız. Ülkücü hareket büyüyor. MHP büyürken değişmeyecek. Özümüzü kaybetmeyeceğiz Sizler bizim değerlerimizsiniz. MHP hassas bir dönemden geçmiştir ve geçmeye devam etmektedir. Eski il başkanı olup ipsize sapsıza giden var ama bugün davaya sahip çıkan eski il başkanları aslan gibi dava arkadaşlarımdır” diye konuştu.

SİZLERİN KAPISINI ÇALACAĞIZ

Sözlerinin devamında Ünlü, “100 yıl daha böyle bir sınav olmaz. Hepimiz büyük bir sınavdan geçtik. Hepimiz davaya sadakatimizi gösterdik. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yürümeliyiz. Bir dünya sıkıntı çektiniz. AK Parti iktidarında sıkıntı çektiniz. Size hayat hiç güzel olmadı ki. Hep zorluklarla mücadele verdiniz. MHP’de yarın bizler sizlerin kapısını çalacağız. Sizlerin dertleri için, çocuklarınız için kapınızı çalacağız” ifadelerini kullandı.

HERKES ÖNEMSENMEK İSTER

“Cumhur İttifakı’nın başarısı için mücadele etmemiz lazım” diyen Ünlü, “Bugün Zillet İttifakı’na kaybettirmek zorundayız. Gelin Cumhur İttifakı için mücadele verelim. Kocaeli’de 13-0 Cumhur İttifakı olsun. HDP’lilerin meclis üyeliklerine girdiği yerde Ülkücülerin olduğu yer Cumhur İttifakı’nın olduğu yerdir. Mücadele bizde bitmez. Rahat yüzü göremedik, belki hiç göremeyeceğiz fakat son 20 gün çalışarak seçimi kazanmak zorundayız. Herkes önemsenmek ister” diye konuştu.

AK PARTİLİLERDEN ÇOK ÇALIŞIYORUM

Son olarak Ünlü, “13-0’dan sonra hepinizden fikir alacağız ve çocuklarınızın durumuyla ilgili çalışmalar yapacağız. Üç hilalin, genel başkanımızın boynunu bükmemeliyiz. Ülkücüler oy vermedi dedirtmeyelim. AK Partililerden bile çok çalışıyorum. Ben 1 Nisan’dan sonra makamlarda kendimi ayaklarda karşılattıracağım neden çünkü çok çalışıyorum. 26 ilde MHP’nin belediyesi var neden böyle olduğunu 1 Nisan’dan sonra görecek dava arkadaşlarım. Ülkücü hareket nasıl kadrolaşıyor göreceksiniz” diyerek sözlerini sonlandırdı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar