Ünlü kongrelerde tek liste olacağını...

Ünlü kongrelerde tek liste olacağını yineledi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, hafta sonu gerçekleşecek olan kongreler öncesinde yaptığı açıklamada, “Tek liste ile kongrelere gidileceği açıklanmıştır bunun üzerine söz yoktur” dedi

Ünlü kongrelerde tek liste olacağını yineledi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, hafta sonu gerçekleşecek olan kongreler öncesinde yaptığı açıklamada, “Tek liste ile kongrelere gidileceği açıklanmıştır bunun üzerine söz yoktur” dedi

Ünlü kongrelerde tek liste olacağını yineledi
11 Ağustos 2020 - 15:35

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaklaşan ilçe kongreleri öncesinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Kongrelere tek liste ile gidilmesini isteyen genel merkezin isteğini yineleyen Ünlü, “Tek liste ile kongrelere gidileceği açıklanmıştır bunun üzerine söz yoktur” diyerek aday olmak isteyenlere kapıyı tamamen kapattı.  

“KONGRELERDE HİÇBİR TAŞKINLIĞA MAHAL VERİLMEMESİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

Kongrelerin 15 Ağustos’ta başlayacağın ifade eden Ünlü, “MHP milli vicdana sinmiştir. MHP milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş halidir. MHP yerine büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. Milli bilincin yayılması konusunda MHP ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin katkısı yadsınamaz. Kongrelerimiz de bu anlayış içerisinde 15 Ağustos’ta başlayacaktır. Kongrelerde hiçbir taşkınlığa mahal verilmemesi önem arz etmektedir. Kongrelerimiz demokrasi bayramı ve dayanışma içerisinde geçecektir. Kongrelerimiz ülkücü harekete yakışır şekilde olacaktır”dedi  

“MEVCUT ADAYLARLA YOL YÜRÜME KARARI VERİLMİŞTİR”

Açıklamamsının devamında Ünlü; “İlçe kongreleri tamamlanır tamamlanmaz, il kongresi hakkında genel merkezden takvim isteyeceğiz. Karar MHP Genel Merkezinindir. MHP Kurumsal bir siyasi partidir. MHP tüzüğe göre yönetilen bir siyasi partidir. Mevcut adaylarla yol yürüme kararı verilmiştir. Ankara gerekli değerlendirmeler yapıldı ve mevcut ilçe başkanlarıyla devam edilmesi istendi. Geçmişte 3-4 adaylı kongrelerimiz oldu. MHP Genel merkezi tek listeli kongre yapılacak demiştir ve bunun üzerine söylenecek söz yoktur. Sadece delege olanlar salona gelerek oylarını kullanacaktır” diye belirtti.  

“HİÇBİR ARKADAŞIMIZ OYUNA GELMESİN”

Konuşmasına devam eden Ünlü, “Bizim toy dediğimiz kongre sürecini sulandırmak adına ben aday olurum diyenlerin kafalarının arkasında başka bir şey var diye düşünüyoruz. Hiçbir arkadaşımız bu oyuna düşmemeli. Herkes hassasiyetle sürece ayak uydurmalı. Kafası karışık olanlara kapımız açıktır, bir şey danışmak isteyene bilgi verebiliriz. Biz herkesi önemsiyoruz. Herkes bir değer olduğunu bilsin. 2023 vizyonuna giden bu yolda MHP’nin değerlerine ihtiyaç var” dedi.

“İLERİDE HERKES KOCAELİDE CUMHUR İTTİFAKININ BELER YAPABİLDİĞİNİ GÖRECEKTİR”

 Cumhur irtifakı ile ilgili konuşan Ünlü; “Geçtiğimiz günlerde TÜBİTAK 8 aşı çalışmasının yapıldığı bir yer oraya davet edilmemiz ne kadar millet ittifakına değer verdiğinin göstergesidir. Biz Cumhurbaşkanımızı anlıyoruz. 2023 Türkiye’sinde Cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi nereye götüreceğini biliyoruz. Hiçbir kuvvet Kocaeli’de Cumhur İttifakının ilerleyişinin önüne geçemeyecek. İleride Kocaeli’de herkes Cumhur İttifakının neler yapabildiğini görecektir.” diye belirtti.

“BAKANKEN SORUNLARI YÜKSEK SESLE DİLE GETİRMEYENLER ŞİMDİ NASIL KONUŞUYORLAR”

Ünlü ayrıca DEVA Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün’ün il yönetimi tanıtım toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili Ünlü, “Bakanken sorunları yüksek sesle dile getiremeyenler şimdi nasıl konuşuyorlar. Vatandaş kimlere hizmet ettiklerini görüyor ve sandıkta gereken cevabı alacaklardır. Kimse fitne çukuruna düşmesin. Türkiye güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd