Ünlü: “Gönüllere gireceğiz”

Ünlü: “Gönüllere gireceğiz”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi.

Ünlü: “Gönüllere gireceğiz”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi.

Ünlü: “Gönüllere gireceğiz”
29 Ocak 2019 - 15:28

MUHTARLARIMIZLA GÖRÜŞÜYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü, İl binasında gerçekleştirilen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine saha çalışmalarından bahsederek başlayan Ünlü, “Bildiğiniz üzere MHP, kendi programı doğrultusunda yoğun çalışmalar içinde Bugün saat 15.00’te Çayırova’daki 9 mahalle muhtarımızı ziyaret edeceğiz. Yarın İzmit İlçemizdeki 52 mahalle muhtarını ziyaret edeceğiz. Muhtarlar bizim için anlam ifade ediyor. Muhtarlarımızın protokoldeki yeri, muhtarlarımıza yardımcı eleman ve birebir belediye başkanlarıyla görüşmeleri için çalışıyoruz. Cuma günü Başiskele’de 40x40 programını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ BUDUR

Konuşmasının devamında Ünlü, “MHP Genel Merkezi’nden gelen genelge gereği MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK üyemiz Erkan Azeri ve MYK üyemiz Hilal Elmas seçim çalışmalarını denetleyecek. Azeri Kocaeli’nin yanı sıra Eskişehir’i, Elmas ise Sakarya’yı da denetleyecek. Tüm partililerimiz konuya hassas bir şekilde destek olmak zorunda. Kartepe ve Başiskele istişare toplantımız yapıldı. Bunlar önümüzdeki günlerde devam edecek. MHP’nin bu haftaki çalışma programı budur” diye belirtti.

DUVARLARI YIK YIKA GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ 

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in afişinin kaldırılmasıyla ilgili yorum yapan Ünlü, “10 seçim görmüş siyasi partiyiz. Pankart asılmasının yasaklarının ne zaman geçerli olduğunu bilen insanlarız. Duvar kaptım diye şov yapmanın anlamı yok. Duvar kaptım diye İzmit’i ayağa kaldırarak, seçim sonuçlarına etki etmeye çalışıyorlar. Zillet İttifakı duvarlara talip. Buyursunlar duvarlar onların olsun. Biz Cumhur İttifakı olarak duvarları yıkıyoruz. Onlar insanlarla aralarına duvar ördü. Bizler duvarları yıka yıka gönüllere gireceğiz” şeklinde konuştu.

BEKA OLAYI ZEKA İLE ALAKALI

Millet İttifakı aday tanıtım toplantısında CHP Milletvekili Haydar Akar’ın seçimlerin bekayla alakası olmadığına dair söylediği sözlerle ilgili konuşan Ünlü, “Beka olayı, zeka olayıyla alakalıdır. Liderimizin İstanbul’da yaptığı konuşma anlam ifade eder. Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi vardır. Beka nedir, ne anlama gelmektedir? Bu zekayla, öngörüyle alakalı bir olaydır. Türkiye’de sarı yelekliler yoksa nedeni Cumhur İttifakıdır. Ekonomik sıkıntı vardır evet ama benim ülkemde barış vardır. Cumhur İttifakı barışı bozmak isteyenlere engel olacaktır” diye belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı