Ünlü: Adayları benimsedik
Reklam

Ünlü: Adayları benimsedik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Ünlü, İl binasında gerçekleştirilen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü: Adayları benimsedik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Ünlü, İl binasında gerçekleştirilen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü: Adayları benimsedik
22 Ocak 2019 - 15:07

Toplantıya Ünlü’nün yanı sıra MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar katılım gösterdi. Saha programlarından bahsederek sözlerine başlayan Ünlü, “Saha programları başladı. Bugün MHP yöneticileri seçim sattı mahallinde olacaklar. Bugün Kartepe’deki muhtarlarla buluşacaklar. Muhtarları önemsediklerini gösterecekler. Muhtarların karşısına siyasi parti olarak aday çıkarmayıp, deneyimli muhtarları destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı’nda muhtarlar bir değer” ifadelerini kullandı.

ADAYLARI BENİMSEDİK

“24 Ocak’ta Ankara’ya partimizin toplantısına gideceğiz” diyen Ünlü, “9 Şubat’ta da MHP’nin kuruluşunun 50’inci yılı olması nedeniyle Adana’daki toplantıya katılacağız. 500’ün üzerinde meclis üyesi başvurusu var. MHP’de eğitim almış avukatlarımızla beraber tüm aday adaylarımız komisyon tarafından incelenip, mülakata tabi tutulacaklar. Cumhur İttifakı yerel seçimlere güven ve şeffaflık getirecek. Vatandaşın devletten beklediği sıcak yüzü belediyede değil, kendi kapısında yapacağız. Denetimi MHP yapacak. Biz Kocaeli olarak Cumhur İttifakı adaylarını benimsedik, hepsini kabul ettik” şeklinde konuştu.

YANINDA OLACAĞIZ

AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili konuşan Ünlü, “Sibel Hanımın yanında olmamamız gereken yerlerde olacağız. Biz Cumhur İttifakının ruhuna inanmış insanlarız. Ben inanıyorum ki her ilçede adaylar, Cumhur İttifakı ruhunu taşıyor. Sibel Hanımın hem İl hem İlçe teşkilatına yaptığı ziyarette ülkücülerin onu samimiyetle karşıladığını söylemesi bunu kanıtlıyor” diye belirtti.

MECLİSTE DEĞERLENDİRECEĞİZ

2014 seçimlerinde MHP’nin belediye başkan adayı Doktor Ayhan Arpacı’nın meclis üyesi adayı olacağına dair söylentilerle ilgili konuşan Ünlü, “Ayhan Arpacı MHP’nin değeridir. 2014 belediye başkan adayımızdır. Bu olayı önemsediğimizi göstermemiz adına kendisini aday yapacağız. MHP’de belediye başkan adayı olan bir arkadaşımızı mecliste değerlendireceğiz” şeklinde konuştu. Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün, “Sibel Hanım mavi tura çıksın” sözlerini değerlendiren Ünlü, “DP İl Başkanının kendi dünya görüşüdür. Kendi çalışmalarını yapan bir siyasi parti. Vekillik yapmış bir kişinin Cumhur İttifakı’nda neler yapacağı biliyoruz” diye konuştu.

PROJELERİNİ ANLATSIN

DP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Baki’nin ‘Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının bir araya gelip projelerini anlatması’ fikriyle ilgili konuşan Ünlü, “Bir adayın talebi olabilir gündem yapmak adına. Bu konuya karar verecek Büyükşehir adaylarıdır. Bilecik Valiliği yapmış, Kocaeli’de projeleriyle var olmuş bir isimdir Tahir Bey. 2023 vizyonuna Kocaeli’yi hazırlayacak bir değerdir Büyükakın. 2023 vizyonunda Kocaeli nerede olacak sorusuna cevap Tahir Büyükakın’dır. Kocaeli’nin tüm sorunlarını bilen bir insandır. Kendisi önümüzdeki günlerde toplantı yapıp projelerini açıklayacaktır. Nail Bey de kendi toplantılarını yapıp, sosyal medyayı kullanarak projelerini anlatabilir” ifadelerini kullandı.

NEFESLERİ KESİLECEK

İYİ Parti ve CHP’nin Kandıra ve Körfez’de ittifakta anlaşamamasıyla ilgili konuşan Ünlü, “Biz ona Zillet İttifakı diyoruz. Şahsi menfaatlerin çatıştığı pazarlık masasından hayırlı sonuç çıkmaz. Çıkmadığını da sizler göreceksiniz. Cumhur İttifakının ruhu çok farklıdır. Cumhur İttifakı 2023’e giden yoldur. Zillet İttifakında kendi çıkarları için pazarlıklar vardır. Hiçbir yerde uzlaşma çıkmayacaktır. CHP’nin başka bir partiye aday bırakması, partinin içindeki karmaşıklığın göstergesidir. Yaşayıp göreceksiniz. Seçime az bir zaman kala nefesleri kesilecektir” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar