Türk Diyanet Vakıf-Sen kongreye gidiyor
Reklam

Türk Diyanet Vakıf-Sen kongreye gidiyor

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi, bünyesinde bulunan Sakarya ve Yalova şubelerinin yeterli üye sayısına ulaşmasıyla pazar günü olağanüstü kongre yapacak

Türk Diyanet Vakıf-Sen kongreye gidiyor

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi, bünyesinde bulunan Sakarya ve Yalova şubelerinin yeterli üye sayısına ulaşmasıyla pazar günü olağanüstü kongre yapacak

Türk Diyanet Vakıf-Sen kongreye gidiyor
03 Eylül 2020 - 17:15

 Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi, olağanüstü kongreye gidiyor. Kocaeli şubesinin bünyesinde bulunan Sakarya ve Yalova şubelerinin yeterli üye sayısına ulaşmasıyla bu illerde seçim yapılacak. Şimdiye kadar Kocaeli şubesine bağlı olan bu illerde şube başkanları da yapılacak kongre ile belirlenecek. Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı ise sadece ilimizden sorumlu olacak. Karadaşlı, Pazar günü yapılacak kongrede tek aday olacak.

 

1644 YENİ ÜYE

Pazar günü yapılacak kongre öncesi açıklama yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, “Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi, gücüne güç kattı. Teşkilatımıza ve kıymetli üyelerimize teşekkür ediyoruz. Diyanet ve vakıf hizmetleri kolunda faaliyet gösteren sendikaların, 2020 yılı üye sayılarının tespiti 27 Temmuz 2020 tarihi itibariyle tamamlandı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Diyanet Vakıf-Sen üye sayısını artırmaya devam etti. Sendikamızın 15 Mayıs 2019’da 11 Bin 584 olan üye sayısı, 15 Temmuz 2020’de 13 Bin 228’e yükseldi. Buna göre Bin 644 üye artışı oldu” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ 12:30’DA

Kocaeli şubesi bünyesinde yer alan Sakarya ve Yalova illeri ile Türkiye genelinde en fazla üye artışı sağlayan ikinci şube olduğunu ifade eden Karadaşlı, “Kocaeli ve Sakarya illeri kendi bünyelerinde müstakil şube kurma yeter sayısına ulaşarak büyük bir başarıya imza atarak olağanüstü kongre sürecini başlatmıştır. Allah nasip ederse 6 Eylül Pazar günü saat 12:30‘da Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi 1.Olağanüstü Genel Kurulumuzu yapmak üzere Türk Eğitim Sen 1 nolu şubemizin konferans salonunda toplanıyoruz” diye konuştu.

 

‘KATILIM SINIRLI OLACAK’

Sözlerini sürdüren Karadaşlı, “Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi kongreleri her zaman bu şehrin bütün dinamiklerinin katılım sağladığı ve şölen havasında geçen kongreler olmuştur. Ancak yaşadığımız  Covid-19 Süreci dolayısı ile bu defa misafir davet edemeyeceğiz. Sadece delegelerimizin katılımları ile genel kurulunuzu sendikamızda gerçekleştireceğiz. Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi olarak bu günlere gelmemize vesile olan her türlü ayrımcılığa, dışlamalara, ilkesiz anlayışlara ve baskılara boyun eğmeyerek sendikamızı tercih eden bütün üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni üyelere teşekkürlerini sunan Başkan Karadaşlı, “Bu büyük başarıya ulaşmamızda emeği olan ve sendikamızı temsilcilikten birleşik şubeye taşıyan başta önceki dönem Şube Başkanım Numan Uysal ve şube yönetim kurulu, denetim ve disiplin kurulu üyelerimize, ilçe temsilcilerimize, Sakarya İl Temsilcimiz ve Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Salih Çil Başkanım ve ekibine, Yalova İl Temsilcim Emrah Sağlam Başkanım ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

‘MÜCADELEİNİN ADIYIZ’

Karadaşlı son olarak “Üstlendiğimiz emaneti daha ileriye ve yükseklere ulaştırmak, etkili olan sendikamızı hak ettiği yetkili sendika olarak zirveye taşımanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Önce cennet vatan ülkemiz diyerek milletimizin huzuru ve kurumlarımızın yarınlara daha güçlü gitmesi anlayışı ile çalışanlarımızın mutlu ve hak ettiğini almalarının temini için emek veren teşkilatımızın bütün temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen bütün teşkilatımız ve üyelerimiz ile sadece sayı olarak değil gönüllerin birleştiği güçlü ve büyük bir ailenin, güzel ve özel bir mücadelenin adıdır. Bizler, şartlar ne olursa olsun doğru çalışmaya, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal mücadeleye devam edeceğiz. Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen. Var olsun Türkiye Kamu-Sen” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar