“Trump çıldırdı, daha çok çıldıracak”

“Trump çıldırdı, daha çok çıldıracak”

AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz “ABD Başkanı Trump çıldırdı. Daha çok çıldıracak” dedi.

“Trump çıldırdı, daha çok çıldıracak”

AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz “ABD Başkanı Trump çıldırdı. Daha çok çıldıracak” dedi.

“Trump çıldırdı, daha çok çıldıracak”
17 Ağustos 2018 - 11:27

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi - AK Parti Milletvekili Emine Zeybek toplantıda yaptığı konuşmada, “Sizlerin verdiği desteklerle görev yapmaktayız. 24 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde sistem değişmiştir. Sizlerin temsilcisi olarak mecliste görev yapıyoruz. Sizlerin hizmetkarı olarak görev yapıyoruz. Her zaman bizlere ulaşabilirsiniz. STK’lar bizler için çok önemlidir. Sizlerle birlikte şehirler yönetilmektedir. Bizlere verdiğiniz desteği bundan sonra da vereceğinize inanıyorum” dedi. Zeybek’in ardından söz alan TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz “24 Haziran’da tarihimizin en önemli seçimini yaptık. 2002 yılında karar verilen büyük yürüyüş ve dirilişin sistem olarak daha güçlü bir şekilde devam etmesini garanti altına alacak Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ni hayata geçirdik” dedi.  

“Milletimiz tarafından ortaya konulan irade ve kararlılık ile Türkiye’miz koşar adımlarla ilerleyecektir” diyen Milletvekili Yılmaz “AK Parti kurulalı 17 sene oldu. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan emanete sadakatle sarılarak, cesaretle yoluna devam etmektedir. Gece gündüz çalışarak emanete sahip çıktığına şahidiz. 24 Haziran seçimlerinde yüzde 53 ile desteklemiştir. Gece gündüz çalışıp mücadele etmeliyiz. Bu seçimlerde irade, erdem ve cesaret sloganı kullanıldı. Ülkemizin yol haritası görülmektedir. Gidilecek yolun şifresi bizlere söylendi. Son 5 yıldır yakamızdan düşmediler. Yeni sistem ile daha iyi işler yapacağımızı bildikleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Son 16 yılda yapılanlar kalkınma hamlelerimiz bu saldırıların nedenidir” açıklamasında bulundu.    

“Neler yapacağımızı tarihimizden çok iyi biliyorlar” diyen Yılmaz “2013 Mayıs ayında IMF canavarından yakamızı kurtarıp, prangalar çıkınca ülkemiz koşmaya başladı. Törenle borcumuzun silindiği günden itibaren ülkemizin üzerine gelmeye başladılar. Mayıs ayı çıkmadan gezi olayları patladı. Maliyeti bize 160 Milyar oldu. Bombalar yapılmaya başlandı. Papaz Andrew Brunson telefon dökümü yapıldı. Yaşanan olayların hepsinde telefon trafiği olduğu ortaya çıktı. Suruç’ta Kızılay’da, Gezi olaylarında bu papazın telefonu oradan çıktı. Hendekler kazıldı bunları unutmayacağız. Onların doları varsa bizimde halkımız ve Hakkımız vardır. Üzerimize oynanan bütün siyasi, askeri ve ekonomik oyunları halkımız ve hakkımız ile yendik. Bizim başka dayanağımız yoktur” ifadelerini kullandı. 

“Yapılan operasyondan endişe etmeyin” diyen Milletvekili Yılmaz “Kararlılığımızı ortaya koydukça oyunları bozulmaya başlandı. Liderimiz Erdoğan, B ve C planlarımız var dedi. Türkiye Cumhuriyeti muz cumhuriyeti değildir. Biz ölsek de boyun eğmeyiz. Bunlar kendilerini dünyanın gücü zannediyorlar. Milletimizin neler yapacağını çok iyi göreceklerdir. Şimdi sanayicimiz, işçimiz kararlı duralım bunların oyunu bozulacaktır. Toplumun bütün kesimleri harekete geçmiştir. Dünyaya kağıtla zulmeden bir anlayış tarafından yönetilmek istenmektedir. Bu sistemin çökmesinden dolayı bunlar yaşanıyor. Dünya genelinde Türkiye, Venezüella, Rusya, Çin ve İran olmak üzere beş ülkeye taarruz edilmektedir. Bu ülkeler dolar üzerinden ticaret yapmak istemediklerinden kaynaklanıyor. Bunu duyan ABD Başkanı Trump çıldırdı. Daha çok çıldıracak” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı