Taşdemir yerel seçimi değerlendirdi

Taşdemir yerel seçimi değerlendirdi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir , yerel seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. MHP’li Taşdemir, “Gebze’de 3 hilalli bayrağı belediyede dalgalandırdığımızda, Gebze’nin sorunlarına çözüm olacağız.” dedi.

Taşdemir yerel seçimi değerlendirdi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir , yerel seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. MHP’li Taşdemir, “Gebze’de 3 hilalli bayrağı belediyede dalgalandırdığımızda, Gebze’nin sorunlarına çözüm olacağız.” dedi.

Taşdemir yerel seçimi değerlendirdi
13 Kasım 2018 - 10:23

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Taşdemir, doğru bir belediye başkan adayı ile Gebze’de MHP’nin kazanacağını söyleyerek, “Yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaat eden 5 arkadaşımız var. Kamuda görev yapan arkadaşlarımızın istifası için 5 Aralık’ı bekleyeceğiz. Mevcut adaylar arasından merkez yoklaması ile adaylarımız belirlenecek. Bizim de görüşlerimizin alınmasından önce güvenlik soruşturması yapılacak. Meclis üyesi müracaatları da aynı zamanda devam ediyor.

SÜPRİZ PARTİ

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından üretken belediyecilik anlayışı ile insan odaklı, şeffaf, adil, Gebze’nin büyük bir köy olarak yaşadığımız şehirde, belediye başkan adayı kadromuz ile bu büyük yarışa katılacağız. Milletimizin takdiri ile de Gebze Belediyesi’ni bu defa alacağız. Gebze’nin ülkücü kadroya ihtiyacı var. 3 hilalli bayrağı belediyeye asacağız.  Sahada çalıştığımız için Gebze’de çok güzel bir teveccüh var. İyi ve doğru bir belediye başkan adayı ile MHP Gebze’de sürpriz parti olacak. Milletimizin kararına saygılı olacağız. Milletimiz ‘Artık MHP Zamanı’ diyor.” diye konuştu.

GEBZE KÖY OLMAKTAN ÇIKMALI

Gebze’nin sorunları ve MHP olarak belediyeyi kazandıklarında getirecekleri çözümlere de değinen MHP’li Taşdemir, “Gebze’de çok değişecek şeyler var. Gebze’nin bir giriş-çıkışı yok. Gebze’de trafik başlı başına bir sorun. İlk olarak çözülmesi gereken trafik problemidir. Gebze’de bir yere gitmek çile. Altyapıda olan bazı sorunlar, imar barışı, kentsel sorunlar var. 2018’de 21. Yüzyılda tüm bunlar Gebze’ye yakışmıyor. Gebze’nin sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var. Sosyal ve kültürel manada Gebze’de hiçbir şey yapılmadı. Gebze büyük bir köy olmaktan çıkmalı.

GEBZE FAYDALANAMIYOR

12 tane organize sanayi bölgesi, demir yolu, deniz yolu, iki metropol kente yakınlığı, otobanı ile bütün bunların yanında Gebze hizmet noktasında kepçeyle verdiklerini kaşıkla bile alamıyor. Türkiye’nin kalbi Marmara Bölgesi’nde, Marmara Bölgesi’nin kalbi de Gebze’de atıyor. Gebze, 70 ilden daha fazla katkıda bulunuyor. TÜBİTAK, TSE, AR-GE çalışmalarının odak noktası Gebze olurken, Gebze teknik manada bu kurumlardan faydalanamıyor. Böyle olunca Gebze’de şehir planlaması Allah’a emanet gidiyor.” açıklamasında bulundu.

ÖZEL HASTANELERE MAHKÛM

Gebze’nin güncel sorunlarına kısa zamanda çözüm getireceklerini belirten Başkan Taşdemir, “Gebze’nin sağlıkla ilgili de büyük problemleri var. 2016 yılında bitmesi gereken Gebze Fatih Devlet Hastanesi hala bitmemiş. İnsanlar özel hastanelere mahkum bırakılmış. 4 ilçe ile birlikte 1 milyon nüfusun bulunduğu, Anadolu ile bağlantısı olan Gebze’de geçici bir terminal yapılmış. Gebze’nin kalıcı bir terminal binası dahi yok. Gebze Hal’i çok yetersiz kalmış. Hal yolundan sabah ve akşamları geçmek mümkün değil. Hal binası daha modern bir şekilde şehir dışına alınmalı. Pazar yerlerinin Gebzelilerin meselesini çözeceğini inanmıyorum. Biz 4 mahalleyi birbirine bağlayan semt pazarlarını önermiştik.

ORGANİK PAZAR OLMALI

Benim de belediye meclis üyeliği yaptığım zamandan bu yana ısrar ettiğim bir mesele var. 18 tane köyü bulunan Gebze’de bir organik pazar bulunmalı. Şu anda köylümüz organik tarım konusunda ciddi manada üretim var. Bu üreticilerin mallarını değerlendirebileceği bir organik pazarımız dahi yok. Organik ürünler birebir üreticiden tüketiciye ulaşacak, üreten arkadaşlarımız pazar alanı bulduğundan üretime devam edecekti. ‘Köylü milletin efendisidir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ama bunlar köylüyü milletin kölesi haline getirdi.” dedi.

GEBZE’DE SOSYAL HAYAT YOK

Gebze’de sosyal bir hayat olamadığını da dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir konuşmasının devamında, “Akşamları işten çıktığımızda yapabileceği herhangi bir etkinlik yok. Gebze yaşayan bir şehir değil. Akşam 8’den sonra Gebze’de hayat bitiyor. Biz Gebze’de sosyal belediyeciliği gerçekleştireceğiz. Beylikbağı, Yavuzselim ve Hürriyet Mahallelerinde 7/24 hizmet verecek bir sağlık polikliniğimiz yok. Belediyeyi aldığımız zaman buraya bir sağlık polikliniği yapacağız. Kirazpınar’da taş ocaklarında gümbürtü bitmiyor. Toz bulutundan evleri görebilmek mümkün değil.

ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKINITISINI GİDERECEĞİZ

Muallimköy’de 2 bin kişi yaşıyor. Köylünün kendi imkânı ile yaptığı atık kanalını Gebze Kredi Yurtlar Kurumu da kullanıyor. Yurdun altında bulunan açık alanda pis sular gidiyor. Burası yağmur yağınca taşıyor. Öğrenciler bize emanet. Orada ciddi manada sıkıntılar var. Buranın ıslah edilmesi gerekiyor. 21. Yüzyılda bu bir ayıptır. Hem köylü halkı hem de yurtta kalan öğrenciler bu durumdan fazlaca rahatsız. Gebze Belediyesi’ni aldığımızda öğrencilerimizin hem pis su sıkıntısını hem de otobüs sıkıntısını gidereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd