Saadet’in yeni il binası açıldı

Saadet'in yeni il binası açıldı

SP Kocaeli İl Başkanlığı hizmete açıldı. Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından hizmete açılan yeni bina büyük beğeni topladı.

Saadet'in yeni il binası açıldı

SP Kocaeli İl Başkanlığı hizmete açıldı. Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından hizmete açılan yeni bina büyük beğeni topladı.

Saadet'in yeni il binası açıldı
28 Kasım 2016 - 10:03

 

Kemal Paşa Mahallesi Berk Sokak Yenihan İş Merkezi No:5 Kat:3 adresinde taşınan SP Kocaeli İl Başkanlığı’nın yeni binası Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından hizmete açıktı. SP Kocaeli İl Başkanlığı iş hanının 3 ve 5’nci katlarında faaliyet gösterecek. 3’nci katta toplantı salonları yer alırken 5’nci katta başkanlık makamı yer alıyor. Toplam 300 metre kare alan olan il başkanlığı 300 bin TL’ye mal oldu. Tadilat çalışmaları 3 ayda tamamlandı. Bina da ayrıca İl Kadın ve İl Gençlik Kolları’da faaliyet gösterecek. SP eski İl Başkanlığı binası il başkanlığı irtibat bürosu olarak hizmet verecek. Yapılan açılışa ayrıca BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’de katıldı.   

BAZI ŞARTLARDAN DOLAYI

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun misafir eden teşkilat mensupları yeni hizmet binasının da açılışını da yaptılar. Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen il divan toplantısı sonrasında Genel Başkan Karamollaoğlu ve beraberindekiler il başkanlığı binasının açılışına geçtiler. Açılışta konuşan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu “Biz 20 yıldır şehir merkezinde olan binamızda faaliyetlerimizi sürdürüyorduk. O günkü şartlarda en güzel yerinde 20 yıl hizmet ettik. O dönemde gayret edenlerden Allah razı olsun. Önemli çalışmaların yapıldığı yer olarak binayı kullandık. Zaman içerisinde bazı şartlardan dolayı o binada İzmit İlçe Başkanlığı olarak faaliyetlere devam edeceğiz. Çalışmalarımızın yoğunluğu daha aktif çalışmak için buraya taşındık. Hayırlı çalışmalar diliyorum. Buradan iktidara yürüyeceğiz” dedi.

TEBDİLİ MEKANDA FERAHLIK VARDIR

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “İktidara yürüyüşümüzün ilk adımlarıdır. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Bu değişiklik ile daha güzel hizmetlerin yapılmasına nasip olsun. Yeni dönemde söylemlerimizde değişim elbet olacaktır. Ana istikametimiz sabit kalmak kaydıyla olacaktır. Böyle bir binada yeni havayı teneffüs edeceğiz. Eski binamız güzeldi mevkisi de güzeldi. Burası ana caddenin üzerindedir. Binanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İl başkanlığımız inşallah binanın hakkını verir” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından binanın açılışı Genel Başkan Karamollaoğlu başta olmak üzere davetliler tarafından yapıldı. Açılış sonrasında Genel Başkan Karamollaoğlu’na pişmaniye ikram edildi. Bina içerisinde inceleme yapan heyet yapılan çalışmaları çok beğendiler. 

bina-011.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı