Saadet Partisi adaylarını kamuoyuna tanıttı
Reklam

Saadet Partisi adaylarını kamuoyuna tanıttı

Saadet Partisi Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Saadet Partisi adaylarını kamuoyuna tanıttı

Saadet Partisi Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Saadet Partisi adaylarını kamuoyuna tanıttı
22 Şubat 2019 - 09:29

Saadet Partisi (SP) 31 Mart yerel seçimleri için her ilçeden belediye başkan adayı ve büyükşehir belediye başkan adayı çıkarttı. Parti teşkilatı bugün belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Yahya Kaptan’da bulunan Ramada Otel’de gerçekleşen programa; İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Karargah Başkanı Alaattin Çakmak, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün’ün yanı sıra ilçe başkanları ve parti teşkilatı katılım sağladı.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORLAR

İl Başkanı Nurettin Çelik yaptığı konuşmada, “Her seçim kendi içinde bir fırsattır. Bu fırsatı kendi içinde fırsata dönüştürecek çalışmaları Saadet Partisi yerine getirmiştir. Adaylarımızla birlikte milletimizin önüne çıkacağı hizmet gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkesin yüreğinde hissedeceği seçim çalışmasıyla karşınıza geliyoruz. Birileri 1994 anlayışından bahsediyor. 94 anlayışı Kocaeli’de Allah’ın izniyle burada. Yeni nesil belediyeciliğin simgesi olan dürüst başkan dürüst yönetim anlayışını öne çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

ÖZGEÇMİŞLERİ OKUNDU

Ardından tüm teşkilat cep telefonlarını çıkartarak sosyal medyadan ‘Dürüst Belediyecilik’ iletisi paylaştı. Sosyal medyada en çok konuşulan konu olmayı hedeedi. 13 belediye başkan adayının tek tek özgeçmişleri okunarak teşkilata tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ise şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli’nin en iyi, en dürüst adaylarını gösterdiklerinden dolayı il ve ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Biz dün itibariyle Ankara’dan Kocaeli’mize intikal ettik. İnşallah 5 yıl olmak kaydıyla buraya geldik. Kocaeli gençliğimizin ve çocukluğumuzun geçtiği şehrimiz. Tam orta yaşlarda Kocaeli’mizin insanlarına emek verme arzuyla kamuoyunun önündeyiz.

31 MART YENİ BAŞLANGIÇTIR

Her şeyden önce şehrimize sahip çıkacağız. Her seçim yeni hikayenin başlangıcıdır. Bakmayın ülkemizde hakim kılınan iklime. Evet ülke genelinde ve yerelinde sorunlar var. Ama çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Biz Kocaeli için yeni başlangıcın 31 Mart olduğuna inanıyoruz. Sıkmadık el bırakmayacağız. Bizim dışımızda algı oluşturulacak. Ama bunları alt edeceğiz. Türkiye’de bir gerilim atmosferi oluşturuluyor. Bir yerde gerilim varsa orada gerçekler perdelenmektedir. SP olarak bizim amacımız zorlukların üstünden gelmektedir.

KOCAELİ HİZMETE SUSAMIŞTIR

Kocaeli hizmete susamıştır. Biz yapılan projeleri görmüyor değiliz. Bir de proje çalışması yapıyoruz. Kademe olarak bunlar vatandaşa tek tek izah edilecek. Çağrı merkezine düşen her bir talep Kocaeli’nin sorunundur. 100 binlerce çağrı merkezine düşen sorun var. Her sorunun çözümüzü vatandaşa hızlıca ulaştıracağız. Hizmet hızı borçlanma hızı kadar hızlı olsaydı öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız Umuttepe’ye havarayla giderdi. Bir yozlaşma var. Temel ilkemiz dürüst olmak. Partizanlık yapmayacağız. Belediyenin imkanlarını israf etmeyeceğiz. Rüşvet almayacağız. Rüşvete imkan vermeyeceğiz.”

Saadet Partisi’nin belediye başkan adayları şöyle:

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın
İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen
Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan
Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya
Gölcük Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız
Derince Belediye Başkan adayı Halil Kayın
Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu
Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu
Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan
Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç
Gebze Belediye Başkan adayı Burcu Çetinkaya
Kartepe Belediye Başkan adayı İbrahim Bıyıklı
Karamürsel Belediye Başkan adayı Mehmet Özalay

Saadet Partisi Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. ile ilgili görsel sonucu
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar