Recep Dursun’un Gazetecileri…!

Recep Dursun’un Gazetecileri…!

Zeynel Oğuz yazdı...

Recep Dursun’un Gazetecileri…!

Zeynel Oğuz yazdı...

Recep Dursun’un Gazetecileri…!
13 Eylül 2017 - 10:29

CHP’nin Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, son dönemde basına karşı gösterdiği tavırla dikkat çekiyor.

Kongre sürecine resmen giren CHP’de Recep Dursun gidici olduğu için, Gebze düşmanı, FETÖ işbirlikçisi, ucuz adamların kalemşor olarak kullandığı isimlerle sıkı fıkı.

Bugünlerde kafayı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne takan daha önce de bizim gazetemizi hedef alan Recep Dursun, iş tuttuğu gazetecilerle yol almayı amaçlıyor.

Hafta sonu Gebze’de mahalle delegeleri seçimi vardı, bu seçimlerde Recep Dursun’un, yanında ki yöneticileri ile birlikte FETÖ İşbirlikçisi yayın kuruluşunun, Gebze’de ki tetikçisini yanında gezdiriyor.

Daha dün, bu adamı eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, en ağır sözlerle aşağılayarak, teşhir etmiş, CHP’ye verdiği zararı gözler önüne sermişti. Hem de Recep Dursun ve yöneticilerinin olduğu bir ortamda.

Allah göstermesinde, birisi şahsımızı hedef alacak Mehmet Hilal Kaplan’ın söylediği sözlerin onda birini, bize söylesin. Yani o zaman ya sözü söyleyen nefes alamazdı yâda biz insanız diye ortalıkta dolaşmazdık.

Gelelim Recep Dursun’un yanında ayırmadığı FETÖ işbirlikçisi yayın kuruluşunun Gebze’de ki tetikçisine… Recep Dursun sen neyin peşindesin? Derdin ne? Bu şahsiyetsiz herif, senin meclis üyenin izzeti nefsi ile oynayan haberler yazmadı mı? Senin bir başka meclis üyene hakaret eden yorumlara adını yazdırmadı mı? Senin Milletvekilin ile ilgili FETÖ’cü imasında bulunmadı mı? Sen bir sosyal demokrat olarak, bu adamı yanında gezdirmekten utanmalı, kendine ar edinmelisin. Oysa sen bu partinin İlçe Başkanı mührünü eline almışsın ama yanından bu iti ayırmıyorsun.

Bu insanlarla saf tuttuğun sürece, bu karaktersizleri, tetikçileri, Gebze Düşmanı, FETÖ işbirlikçilerini gazetecin olarak görüp, gerçek gazetecileri hedef aldığın sürece o koltukta fazla oturma şansın yok. Ancak, koltuklar mevkiler geçici, insanlar kalıcı. Sen bu tavrında devam ettiğin sürece insan olarak ta bu toplumda saygı görmezsin Recep Dursun. Tamam, İlçe Başkanlığında son günlerin olabilir ama hayat devam ediyor, içinde bulunduğun yanlıştan bir an önce dönmelisin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor
Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor