MHP sahaya indi!
Reklam

MHP sahaya indi!

Referandumda ‘evet’ oyu toplamak için çalışmalara başlayan MHP Gebze İlçe Teşkilatı sahaya indi.

MHP sahaya indi!

Referandumda ‘evet’ oyu toplamak için çalışmalara başlayan MHP Gebze İlçe Teşkilatı sahaya indi.

MHP sahaya indi!
21 Şubat 2017 - 09:46

Kapı kapı dolaşıp neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini vatandaşa anlatacaklarını söyleyen Ferit Taşdemir, zaman zaman AK Parti teşkilatlarıyla da ortak çalışmalar yapabileceklerini belirtti.
16 Nisan’da yapılması planlanan referandum ile alakalı sahaya indiklerini açıklayan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, çalışmalara hız vereceklerini kaydederek, “Referandumla alakalı sahaya indik, mahalleye dönüşen köylerimizde ziyaretler yaptık. Yaptığımız ziyaretler olumlu geçiyor fakat vatandaşların kafası karışık. Referandum ile alakalı insanlar tam olarak bilgi sahibi değil. Bizler bildiğimiz kadarıyla anlatmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde de bizlere gelecek olan bilgi broşür ve kitapçıklar şeklindeki belgelerle stantlar kuracağız. Sivil toplum kuruluşları ve basın organlarını gezerek çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.


KONGRE VE REFERANDUM HAZIRLIĞI
Aynı zamanda kongre hazırlığı içerinde olan MHP teşkilatlarının kongre ve referandum için hazırlıkları aynı anda yürüttüğünü söyleyen Taşdemir, “11 Martta Gebze İlçe kongresi var. 12 İlçenin ilki Gebze’de olacağı için buda bizim için önemli. Hem referandum, hem de kongre çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz” diye konuştu.


DAHA ÖNCE CHP İLE UYUMLU ÇALIŞTIK
Daha önce CHP ile MHP’nin ortak adayı olan Ekmelettin İhsanoğlu için Gebze’de CHP ilçe teşkilatıyla uyumlu bir çalışma yürüttüklerini hatırlatan Taşdemir, “2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmelettin İhsanoğlu ile ilgili Gebze’de CHP ile birlikte o dönemin ilçe başkanı Sedat Tatar ile çok uyumlu bir çalışma yapmıştık. Gidilmesi gereken yerlere beraber gitmiştik. Hatta örnek ilçe başkanları olarak seçilmiştik” diye bildirdi. 
HABER:ZEYNEL OĞUZ

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar