MHP’de plaket dağıtımı devam ediyor

MHP’de plaket dağıtımı devam ediyor

MHP İzmit İlçe Teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde başarılı olan mahalle teşkilatlarına plaket ve teşekkür belgesi dağıtmaya devam ediyor.

MHP’de plaket dağıtımı devam ediyor

MHP İzmit İlçe Teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde başarılı olan mahalle teşkilatlarına plaket ve teşekkür belgesi dağıtmaya devam ediyor.

MHP’de plaket dağıtımı devam ediyor
20 Ekim 2018 - 11:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde başarı sağlayan mahalle teşkilatlarına plaket ve teşekkür belgesi dağıtıyor. İzmit’in 104 mahallesinin de ödüllendirildiği plaket töreni geçtiğimiz akşam MHP İzmit İlçe Teşkilatında gerçekleştirildi. Törene MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Murat Örnek ve çok sayıda partili katılım gösterdi. 

EN AZ 5 BELEDİYE
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Murat Örnek, “Öncelikle desteklerini hep arkamda hissettiğim İlçe Başkanım Ahmet Yalçınöz ve İl Başkanım Aydın Ünlü’ye yine bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. MHP İzmit İlçe Teşkilatı olarak 15 Temmuz sonrasında girmiş olduğumuz yeni yapılanma meyvelerini vermeye başlamıştır. İzmit Teşkilatımızın yapmış olduğu saha çalışmaları sadece Kocaeli’de değil tüm Türkiye’de ses getirmiş ve ulusal basında yazılı ve görsel olarak fazlasıyla yer almıştır. Ancak bu başarılı ve sonuçlar bizi asla rehavete düşürmeyecek. Göreceksiniz 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimde Kocaeli’de oylarını en çok artıran, en disiplinli, en dinamik parti MHP olacaktır. Bunun sonucu olarak en az 5 belediye başkanlığına 3 hilalli sancağı dikmeyi hedefliyoruz” diye belirtti.

ONLARIN BAŞARISI MHP’NİN BAŞARISI
Konuşmalarının devamında Örnek, “Seçim çalışmalarımızda özellikle mahalle başkanları bizim için çok önemli. Onların başarısı MHP’nin başarısı olacak. Ancak bu sıradan bir görev değil. Yüksek dava bilinci ve sorumluk gerektiriyor. En küçük bir sorumsuzluğa ve disiplinsizliğe tahammülümüz yok. Teşkilatçılığın ve dava adamlığının gereğini yerine getiremeyen mahalle başkanını görevden almakta hiç tereddüt etmedim ve etmeyeceğim. Bunu herkes bilsin.  Amacım MHP’nin parti disiplininden taviz vermeden en iyi mahalle teşkilatlanmasını kurmak. Bu doğrultuda bazı mahalle başkanlıklarımıza yeni atamalar yaptık. Yeni göreve gelen arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

TEŞKİLATIMA GÜVENİYORUM
Örnek’in ardından söz alan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Şu an burada ilçe binamızın koridorlarına taşan kalabalık ve coşku MHP’li belediyelerin ayak sesleridir arkadaşlar. Bizde bu samimiyet, azim ve çalışkanlık olduğu müddetçe bu yüce halk bizi takdir edecek ve yerel yönetimleri teslim ederek ülke yönetiminde partimize çok daha fazla görev verecektir. Önümüzdeki seçimler Kocaeli’de MHP’nin parladığı seçimler olacaktır. Ben teşkilatıma güveniyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

HAK DAVA
Son olarak söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “İzmit İlçe Teşkilatımız yine merkez ilçe olmanın gereğini yerine getiriyor. Diğer teşkilatlara rol model olmaya devam ediyor. Siyaset için ne gerekiyorsa zamanında ve doğru şekilde yapıyor. Teşkilatlanma konusunda doğru adımlar atıyor. Takip ve takdir ediyorum. Elimden geldiğince de destek veriyorum, vereceğim. Mahalle başkanları bizim halkın içindeki bayraklarımız gibidir. Onların duruşu, vakarı, donanımı, iletişim yetenekleri çok önemlidir. Bu davada mahalle başkanı olmak, yönetimde olmak büyük sorumluluktur. Bu sadece sıradan bir siyasi parti değildir. Hak davadır. Beka davasıdır. Türk-İslam davasıdır. Kızıl elmamızdır. Bu bilinç ve sorumlulukta olursa zaten başarı kendiliğinden gelecektir. Ben başarı gösteren mahalle başkanlarıma ve partililerime teşekkür ediyorum. Yeni atamaları yapılan mahalle başkanlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Görev değişiklikleri:
Alikahya Mahallesi:  Hasan Erdem yerine Ömer Yurt
Saraybahçe Fatih Mahallesi: Halil Yıldırım yerine Volkan Ünal
Topçular Mahallesi: Arif Şahin yerine Salih Acun
Plaket takdim edilen mahalle başkanları:
Turgut Mahallesi: Selçuk Tanrıöver
Kozluk Mahallesi: Aydan Can
28 Haziran Mahallesi: Süleyman Yavuz
Yenidoğan Mahallesi: Mehmet Çavdar
Saraybahçe Fatih Mahallesi: Volkan Ünal
Teşekkür belgesi alan sandık görevlileri:
Saraybahçe Fatih Mahallesi: Çağatay Cahanger, Gül Gündoğdu, Bahattin Beyan, Abuzer Kulaksız, Abdullah Torlak
28 Haziran Mahallesi: Doğukan Önen, Muhsin Çetinkaya, Enes Coşkun, Özlem Yalçın, Elif Demir, İbrahim Arı, Büşra Tan, Hakan Karamak, Melek Karamak, Mustafa Pul, Olcay Ceyhan, Ayhan Serin, Sema Keskin, Meryem Yavuz, Veysel Özcan, Adil İşcan, Enes Yelmer, Mustafa Keskin
Turgut Mahallesi: Mert Ersoylu, Rıfat Özbay, Hakan Tanrıöver, Onur Sergen Örçen, Seyfettin Saraç, Mehmet Emin Ülker, Müslüm Şekeroğlu, Nail Acar, Ceylan Ateş, Murat Meşe, Cemil Osma, Kadir Bilek, Ali Osman Durna, Cahit Ateş, Volkan Cavaş
Yenidoğan Mahallesi: Sıddık Sarıca, Bayram Ali Yaylak, Eyüp Kocaman, Ömer Batur, Sevgi Selamet, Selda Sakçı, Kazım Erdem, Hamiyet Çavdar, Kına Batmaz
Kozluk Mahallesi: Yahya Avcı, Mehmet Gedik, Abdulmuhsin Baydar, Aykan Can, Alkan Pınarbaşı, Muhammet Evran, Orçun Özmen

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
BİLAL DÜLGER KENDİ REKORUNU KIRDI
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı
GTÜ Rektörü Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı