Memiş: “Gebze’de sessiz devrim yok!”

Memiş: “Gebze’de sessiz devrim yok!”

Memiş: “Gebze’de sessiz devrim yok!”

Memiş: “Gebze’de sessiz devrim yok!”
06 Nisan 2021 - 12:28

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, düzenlediği basın toplantısında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü eleştirdi. Memiş, “Palavra bu memlekette baş tacı oldu. Biz Gebze’de devrim görmüyoruz.”dedi. 

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Memiş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün “Gebze’de sessiz devrim yaşanıyor” söylemine sert tepki gösterdi. Gebze’de ifade edildiği gibi devrim filan yaşanmadığını ifade eden Memiş, suni gündemlerle kentin yönetildiğini iler sürerek, “Sessiz devrimi keşke yapsalar, neticede belediye başkanımız sonuçta. Yapacağı her icraat, zaten yapmaları gereken görevler. Bunu da bizim vergilerimizle yapıyorlar zaten. Bizim cebimizden bizim adımıza hareket ediyorlar. Bunları keşke yapsalar. Maalesef öyle değil. 

BU MU SESSİZ DEVRİM?

Sessiz devrim var da, trafik neden keşmekeş durumda. Bu mu sessiz devrim? Sokakta hafta sonu insanlar yok sessiz devrim olarak niteliyor. Sessiz devrim varsa eğer çıkıp hep beraber gezelim bakalım sokak ne diyor. Muzdarip olan vatandaşlar neler diyor, bir dinleyelim, devrim neymiş bizde öğrenelim o zaman. Palavra bu memlekette baş tacı oldu ne yazık ki. Palavra, gündem değiştirme, yalancı gündemlerle ülke yönetiliyor. Biz Gebze’de devrim görmüyoruz.”dedi.

SEÇİMLERE KATILMA HAKKI KAZANDIK

Parti çalışmalarıyla alakalı da bilgili veren Memiş, “Şu an itibariyle Deva Partisi genel seçimlere katılmaya hak kazandı. Partimizin merkeze oynayan bir partidir. Türkiye’nin ihtiyacı olan değerlere partimizi programında yer vermiştir. İlk seçimde Türk siyasi tarihine büyük başarılarla çıkmak istiyoruz. Atanmamızın ardından kurucu yönetim çalışmamızı yaptık. Biz gönüllülük esasıyla yola çıktı. Parti, daha kurulmadan önce web sayfası açarak Türkiye’nin her coğrafyasından insanlara kapılanı açıp, düşüncelerini sordu. Her insana kapımız açık ve müracaatlarınızı yapabilirsiniz dedik. Parti yönetimindeki arkadaşlarımız internet üzerinden başvuruları sonucu davet alıp, bunun üzerine yönetimde yer almış insanlar. Biz ilkelerimizi daha attığımız ilk adımda uygulamaya başladık. Çünkü nasıl başlarsanız o şekilde gider. Türkiye’nin ihtiyacı olan liyakat, işi ehline verme kriterini biz yola çıkarken uygulamaya başladık.”Diye konuştu. 

VATANDAŞLARLA İÇ İÇEYİZ

Halkın nabzını yoğun bir şekilde tutmaya devam ettiklerini dile getiren Kemal Memiş, “Pandemi şartlarına rağmen 6 aydır büyük özveri ve emeklerlerle çalışıp bugünlere geldik. Gebze’nin temel meseleleri, çözüm yollarını kendi aramızda konuşup, akademik çalışmalarını da yapıyoruz. Biz hem alaylı hem mektepliyiz. Sahada olan, sokakta olan, hayat meseleleriyle karşı karşıya olan insanlarız. Toplumun içindeyiz ve toplumun nereye gelmesi noktasında düşünce sahibi insanlarız. İlçemizin 40 tane mahallesi var, şu ana kadar 20 tane mahalle başkanımızı atamasını yaptık. Bu temsilciliklerin en az beş kişiden oluşan yönetimlerini oluşturuyoruz. Yönetim kurullarımızda kadın ve genç kotamızı uyguluyoruz. Halkta hükümet ve ortaklarına karşı ciddi bir refleks var. Biz yüzde 30 altında olacaklarını görüyoruz. Partimize ciddi bir teveccüh var, Genel Başkan geçmişten beri biliniyor ve seviliyor. Çok merakla takip ediyorlar. Ciddi anlamda karşılığı var. Bu karşılık kendiliğinden olmaz.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ