Körfez’de burs başvuruları başladı!
Reklam

Körfez'de burs başvuruları başladı!

Başvurular internetrnüzerindenrngerçekleştirilecek

Körfez'de burs başvuruları başladı!

Başvurular internetrnüzerindenrngerçekleştirilecek

Körfez'de burs başvuruları başladı!
11 Ekim 2017 - 14:10

Körfez Beledyesi’nn Gün Işığı Derneği iş birliği ile yüksek öğrenimini yapan 4 yıllık devlet ünversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitme katkı payı için başvurular başladı Körfez Beledyesi’nn Gün Işığı Derneği iş birliği ile yüksek öğrenimini yapan 4 yıllık devlet ünversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitme katkı payı desteğin bu yıl da devam ettryor. Körfez Beledye Başkanı İsmal Baran’ın verdğ müjdel haber sonrası 150 lra olarak belrlenen katkı payı için başvurular 11 Ekim Çarşamba günü itibaryle başladı.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Başvurular, Körfez Beledyesi’nn resim internet sitesi olan ‘www.korfez.bel.tr’ üzernden yapılacak. Siteye girildiğinde karşılarına çıkacak olan ‘eğtme katkı başvuruları’ butonuna tıklayacak olan öğrencler, onlne olarak formu dolduracak ve kendilerinden istenilen belgeler eksiksiz olarak hazırlayacak.

İSTENECEK EVRAKLAR

Eğitme Katkı Başvuru Formu (İnternet üzerinden yapılan başvurunun çıktısı) nüfus cüzdanı arkalı önlü fotokopsi (1 Adet), öğrenci belgesi (okuldan veya e-devletten), öğrencilern kendi adlarına açılmış Vakıfbank bankamatik kartı önlü arkalı fotokopsi veya açılan hesap dekont fotokops, 1 adet fotoğraf, alesnn kametgah lmühaber (muhtardan onaylı), öğrencnn babasının ve annesnin gelirini belirten maaş bordrosu (Emekliler için banka maaş ekstres, esnaflar için vergi levhası fotokopsi). ÖNEMLİ AYRINTILAR

 Başvuru yapacak öğrencnn alesnn Körfez'de oturması ve 4 yıllık devlet ünverstelernde okuması gerekyor. Özel ünverstelerde okuyan öğrenclern başvuruları se dkkate alınmayacak. Başvuruların tamamı nternet üzernden onlne olarak gerçekleştrlecek. Başvuru sonrası istenilen evraklar ise eksiksiz olarak Körfez Beledyesi Çözüm Merkez'ne tesilm edilecek.

İNTERNETTEN AÇIKLANACAK

Başvuru süresnin tamamlanmasının ardından yapılacak değerlendirmeler sonrasında eğitime katkı payı verilmesi kararlaştırılan öğrenclerin isimleri, yine www.korfez.bel.tr adresinden duyurulacak. Daha sonra katkı payı ödemeler öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Ödemeler 150 lra olacak. Körfez Beledyesi her yıl yaklaşık 3 bin öğrenciye eğtme katkı payı veriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ