Kocaeli Vanlılarda yeni Başkanı Vefa Çelik...

Kocaeli Vanlılarda yeni Başkanı Vefa Çelik oldu

Kocaeli Vanlılarda yeni Başkanı Vefa Çelik oldu

Kocaeli Vanlılarda yeni Başkanı Vefa  Çelik oldu
27 Aralık 2021 - 13:36

Kocaeli Vanlılar Derneği'nde bugün yapılan olağan kongre sonrası yeni başkan Vefa Çelik oldu.

Dilovası Van Bahçesaray Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneğinde yapılan olağan kongre divan başkanlığını Dilovası Dernekler federasyonu ve Dilovası Bingöllüler dernek başkanı Ercan Güneş yaptı.

Olağan kongreye Van federasyon başkanı Kenan Yıldız, İzmit Bahçesaray dernek başkanı Garbi Güvercin, Dilovası Bahcesaray dernek başkanı Muzaffer Beyaz, Dilovası Dernekler federasyonu başkan yardımcısı Servet Meral ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre sonrası Kocaeli Vanlılar Derneği başkanı seçilen genç başkan Vefa Çilek, ''Öncelikle geçmiş dönem başkanlarımız Eşref Öner, Aziz Öner ve Ahmet Turak'a yapmıs oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederi. Bu derneği sizlerin desteğiyle yeni konumlara yükselteceğiz. Tek başımıza değil hep birlikte bunu başaracağız. Mensubu bulunmaktan gurur duyduğum Van'ımızın örfünü, adetini, gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde yaşamak ve yaşatmak için hep birlikte biz olmalıyız. Birleştirici biz olmak için bu şerefli göreve gelmiş bulunmaktayız. Sizlerin desteğiyle bu kutlu görevde hizmet etmeye çalışacağız. Burada kaybeden yoktur, kazanan Vanlılar derneğimizdir.''sözlerini kullandı.

 işte Kocaeli Vanlılar Derneği'nin yönetimi;

a5eae337-4f77-4b47-88c7-bb2847200635.jpg

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca’da e-spor kayıtları başladı
Darıca’da e-spor kayıtları başladı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı
Büyükgöz Huzurevinde Nikah Kıydı