Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu;...
Reklam

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu; “Mücadelemiz bu kentin huzuru için”

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bugün Polis Sosyal Tesislerinde basına kahvaltı düzenledi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu; “Mücadelemiz bu kentin huzuru için”

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bugün Polis Sosyal Tesislerinde basına kahvaltı düzenledi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu; “Mücadelemiz bu kentin huzuru için”
28 Kasım 2019 - 11:30

Eylül ayında yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile 49 ilin Emniyet Müdürü değişmiş, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise eski Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu atanmıştı. Polis Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İlçe Emniyet Müdürleri ve çok sayıda gazeteciyle polis katıldı.

Düzenlenen organizasyonda bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, halkımızın hak ettiği güven ortamını sağlamak için aralıksız çalışacaklarını söylerken, “Suç ve suçlularda mücadelede halkımızın hak ettiği güven ortamını sağlamak ve vatandaşımızın mal can ve ırz emniyeti sağlamak için yedi yirmi dört hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan bu aziz millete hizmet etmekten kaçınmayacağız. Kamu düzenini sağlayacak, etkileyici çağdaş bir şekilde huzur kenti Kocaeli’ni daha iyi bir huzur kenti yapacağız.”

" TOPLULUĞUN HUZURUNU, MALINI, CANINI VE IRZINI TEHDİT EDEN HER ŞEYİN KARŞISINDA OLACAĞIZ"
Basın mensuplarıyla işbirliği halinde çalışacaklarını da vurgulayan Tipioğlu, “Topluluğun huzurunu mal can be ırzını tehdit eden her şeyin karşısında olacağız. Basın mensuplarımızın desteği ve işbirliğiyle bütün mesai arkadaşlarımla Kocaeli halkına hizmet etmekten büyük keyif alacağız. Yasalar çerçevesinde ve ahlak kuralları çerçevesinde bu ilişkiyi sağlamak için sizlerle birlikte çalışacağız. Mücadelemiz bu kentin huzuru için amansızca devam edecektir. Zaten huzur kenti olan Kocaeli’nin yapacağımız çalışmalarla daha huzurlu bir kent olacağına inanıyoruz. Bayrağımızı kanlarıyla bayrak yapan canlarıyla topraklarımızı vatan yapan aziz şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum. Kocaeli Emniyeti olarak sizi burada ağırlamaktan gurur duyuyorum hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

"KADRO ANLAMINDA DA BİR EKSİĞİMİZ YOK"
Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularına yanıt veren Tipioğlu, kocaelikoz.com Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Karabulut’un, suç ve suçla mücadelede polisin aslı görevleri arasında yer alan önleyici hizmetler de kadro eksikliği var mı? sorusuna, “Bizim Kocaeli’nin müdürlüğü olarak ortaya koyduğumuz temel tertip suç işlemeden önlenmesi noktasında tedbirler almaktır. Bu manada gerekli planlamada ve tedbirlerde yaptık. Fedakarlıkla işlerini yapan arkadaşlarımızla konforlu bir ortam kurduk. Kadro anlamında da eksiğimiz yok. Bizim esas amacımız suç işlenmeden suçu engellemektir. Biz de inanıyoruz ki bu konu vatandaşımızın huzurunu daha da arttıracaktır” diye cevapladı. Basın mensuplarının sorularından sonra Polis Sosyal Tesisleri’nin önünde fotoğraf çektiren Tipioğlu katılımları için basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar