Kim bu İsmail?
Reklam

Kim bu İsmail?

Ahmet Oğuz yazdı...

Kim bu İsmail?

Ahmet Oğuz yazdı...

Kim bu İsmail?
05 Ekim 2016 - 10:35

 “Geçtiğimiz gün evde oturduğum vakitler kapı çaldı ve kapıyı açmaya gittim. Kapıyı açtığımda karşımda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Elini uzattı, bende şok olmuş bir şekilde elimi uzattım ama ellerimin titremesine engel olamadım. Daha sonra ‘beni içeri davet etmeyecek misin?’ dediği zaman şok etkisinden çıkıp içeriye buyur ettim. İlk yaptığım şey ise olanları anlatsam kimse inanmaz düşüncesi ile cebimden telefonumu çıkartıp selfie çekmek oldu ama onu bile heyecandan tam olarak beceremedim. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uzun bir sohbete daldık. İnanmayacaksınız ama bir anda Gebze’nin il olacağını söyledi bana. Tuzla’nın dâhil olacağı söylentilerinin olduğu ama Tuzla’nın dâhil olmadığı bir il olacağını anlattı. Muhabbetin ilerleyen dakikalarında ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı sordu. ‘Şükrü nasıl, neler yapıyor’ dedi. Bende 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını, çalıştığını falan anlattım. Daha sonra ise soyadını hatırlamadığım İsmail’in beni beklediğini ve muhakkak ona gitmemi istedi. Muhabbetimiz bittikten sonra ise helikopteri almaya geldi ve dışarıya kadar uğurlamaya çıktım. Helikopterine binmeden önce yanına çağırdı ve ‘içeride ellerin titriyordu fotoğraf çekemedin gel düzgün bir fotoğraf çekilelim’ dedi. Elini omzuma koydu ve fotoğraf çekildik. Sonra sarılıp, ‘Allah’a emanet ol’ dedi ve gitti…”

Sevgili okurlar, yukarıda okuduğunuz iki gün önce gördüğüm bir rüya…

İki gündür rüyanın etkisinden kurtulamadığım için sizlerle de paylaşmak istedim. Rüya bile olsa kendisiyle tanışmak, sohbet etmek gerçekten heyecanlı ve bir hayli etkileyiciydi.

Okuduğunuz gibi Gebze’nin il olacağını bana müjdeledi. Rüya bile olsa bu düşüncesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bildiğiniz üzere il olmak Gebzelilerin en büyük arzusu. Umarım rüyamdaki gibi bir gün Recep Tayyip Erdoğan Gebze’nin il olmasını ister.

Sonrasında ise soyadını söylediği ama benim uyanınca hatırlamadığım bir İsmail’in beni beklediği ve ona gitmemi söyledi.

Niye ‘İsmail’ dedi, neden ‘git’ dedi hiçbir fikrim yok ama inanın günlerdir kim bu İsmail? diye düşünmüyor değilim…

Eğer beni bekleyen bir İsmail varsa ve bu yazımı okursa beni muhakkak arasın :)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar