Kerkük için parti teşkilatları da hazır

Kerkük için parti teşkilatları da hazır

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü, Kerkük için parti teşkilatlarının da hazır olduğunu söyledi.

Kerkük için parti teşkilatları da hazır

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü, Kerkük için parti teşkilatlarının da hazır olduğunu söyledi.

04 Ekim 2017 - 08:51

KARADENİZ GİBİ ÇIRPINMALIYIZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. İl binasında gerçeklesen basın toplantısında, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Ünlü, “Bunu görüyor, biliyoruz. Eğer görevimizin şuuruna varamazsak önümüz karanlıktır. Çok çabalamalı, çok çalışmalıyız. Adeta Karadeniz gibi çırpınmalıyız. Belaların çokluğundan dert yanmaksa bunların üstüne korkusuzca gidebilecek yürekliliği gösterebilmeliyiz” dedi.

TÜRKİYE ALEYHTARI PROPAGANDA YAPILIYOR

Türkiye aleyhtarı kampanyaların kökleştiğine dikkat çeken Aydın Ünlü, “İhmalkarlık, iradesizliğin eseridir. İradesizlik ilkesizliğin sonucudur. İlkesizlik, ülküsüzlüğün, korkakça hayatın acı diyetidir. Sayın Cumhurbaşkanının ‘sınırımızda fitne kuyusu kazdırmayız’ beyanı çok nettir. Soydaşlarımızın hayati haklarına karşı yapılan her girişim karşısında Türk halkını bulacaktır. Kerkük, Tuzhurmatu, Altınköprü, Telafer'de yarım asırdır demografik yapının değiştirilmesi amaçlanmıştır. Dökülen Türkmen kanı üzerinde gelecek planlaması yapanlar, canına, malına kastedenler iki dünyada da yatacak yerleri olmayan alçaklardır” diye konuştu.

ZAM KONUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Son günlerde tartışılan zamlar ve vergi artışlarına dair, “Zam ve vergi artışlarından vatandaşlarımızın şikayet ettiğini biliyoruz” diyen Ünlü, “Gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra bu konuda MHP’nin de hükümete, vatandaşın işini kolaylaştıracak tavsiyeleri olacaktır. Ayrıca; Bugünkü Aşure Günü’nde, Muharrem ayının manevi yas ikliminde dualarımızın kabul olmasını niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

PARTİLİLER DE HAZIR

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 5 bin ülkücünü Kerkük için hazır olduğu sözlerinin hatırlatılması ve bu sayının içinde yer alıp almadıkların sorulması üzerine, “Tabi Genel Başkanımız tarih boyunca lafı boşa düşmemiş liderdir. Sözü havada kalmamış liderdir. Bugün Genel Başkanımızın Kerkük’e gideriz söylemi, Çeçenistan’daki ülkücüler ne ise, Türkmendağı’ndaki ülkücüler ne ise bu da ona eşdeğerdir. Bizi zorla Çeçenistan’a, Azerbaycan’a, Türkmendağı’na kimse göndermemiştir. Bugün sadece teşkilatların değil, parti üyelerinin Kerkük için hazır olduğunu Ankara Arena’da önümüzdeki Pazar gününde herkes görecektir. Cumartesi gece 01.00’da hareket edeceğiz, Pazar günü orada olacağız” sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ