Karaosmanoğlu’nu coşkuyla karşıladılar!
Reklam

Karaosmanoğlu'nu coşkuyla karşıladılar!

Başkan Karaosmanoğlu, Derince’deki okullara ziyaretinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Karaosmanoğlu'nu coşkuyla karşıladılar!

Başkan Karaosmanoğlu, Derince’deki okullara ziyaretinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Karaosmanoğlu'nu coşkuyla karşıladılar!
09 Kasım 2018 - 11:12

Bu ne densizlik bu ne hadsizliktir.Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Çınarlı Ortaokulu 15 Temmuz Kütüphanesi açılışı gerçekleştirirken, Derince Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'nda Z Kütüphane ve Fen ve Teknoloji Laboratuvarı açılışını da yaptı. Karaosmanoğlu ayrıca Derince Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürleri Feridun Birlik, İsmail Oğul ve Abdurrahman Öz’den verilen eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı. Okullarda öğrencilerin yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, aynı şekilde öğrencilere yakın ilgi gösterdi. Öğrencilere sizleri çok seviyorum diyerek seslenen Karaosmanoğlu, okullardaki öğretmenlerle ve aile birliği temsilcileriyle de bir araya geldi.

“ÖĞRETMENLERE BIRAKIP GİTMEK BÜYÜK YANLIŞ OLUR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yapılan Z Kütüphane, Fen Laboratuvarı ve sosyal, sanat, kültür ve spor alanlarında inceleme de yapan Başkan Karaosmanoğlu,  “Okullarımıza desteklerimiz artarak sürüyor. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizden çocuklarımızın önünü açacak, inandıkları yolda yürüyecek fırsatların tanınmasını istiyoruz. Eğitimi seviyorum, bunun için mesaimde okullarımıza önemli bir dilimi ayırıyorum. En büyük kazancımız evlatlarımızı hayata iyi hazırlamaktır. Eğitimi sadece öğretmenlere bırakıp gitmek büyük yanlış olur. Her kesim eğitime yardımcı olmanın gayreti içinde olmalıdır. Aileler de çocuklarıyla bir öğretmen gibi ilgi göstermelidir” ifadelerini sarf etti.

“SPOR KULÜPLERİMİZİ DE BU MANADA ETKİN HAREKETE GEÇİRDİK”

Ziyaretlerinde “Anne Şehir Kocaeli” projesinden de bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Kadınımızın hak ettiği değeri alabilmesi için de çalışıyoruz. Bizim medeniyetimizin ana öğesi kadındır. Kadınına değer vermeyen toplumlar hiçbir şeye önem vermez” şeklinde konuştu. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasına da imkân tanıdıklarını dile getiren Karaosmanoğlu, “Sanatla, kültürle, sporla ve bilimle ilgilenen nesil için eğitime bu kadar yakın ilgi gösteriyorum. Parçalanmış ailelerin çocuklarımıza olumsuzluklarını minimum seviyeye indirmek için de çalışmak zorundayız. Spor kulüplerimizi de bu manada etkin harekete geçirdik. Farklı spor dallarıyla da yakında ilgileniyor, gençlerimizin bu alanlara yoğunlaşmasını da istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“BU YOLDA TÜM İMKÂNLARIMIZLA SEFERBER DURUMDAYIZ”

“Okullarımıza yaptığımız katkılardan dolayı da mutluluk duyuyoruz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu hizmetlerin başında bize desteklerini esirgemeyen ve her türlü imkânı veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” sözlerini sarf etti. Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı her kesim tarafından görülmesi gereğini de dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Okullarımızın daha güzel hale gelmesi için herkese büyük görev düşüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu yolda tüm imkânlarımızla seferber durumdayız” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar