Karaosmanoğlu’na teşekkür
Reklam

Karaosmanoğlu'na teşekkür

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel ve yönetimini makamında ağırladı.

Karaosmanoğlu'na teşekkür

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel ve yönetimini makamında ağırladı.

Karaosmanoğlu'na teşekkür
23 Mart 2018 - 10:47

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel ve yönetimini makamında ağırladı.

2018 yılının en büyük organizasyonu MEGAFEST Alışveriş ve Eğlence Festivali’nin 16-17 ve 18 Şubat tarihlerinde İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilmesine çok büyük destek veren Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Çevikel, “Başkanımız desteğiyle inşallah 14 Haziran tarihinde başlayacak Ramazan Bayramımızın bir hafta öncesinden yine aynı ve daha iyisi olacak şekilde alışveriş festivali gerçekleştireceğiz” dedi.

 

“İNŞALLAH BİR FESTİVAL DAHA YAPACAĞIZ”

Kocaelili esnaflarının katılımları gerçekleştirilen giyimden ayakkabıya, çantadan takı ve aksesuarlara kadar hanımların isteyeceği tüm ürünlerin sezon sonu indirimlerinin yüzde yetmişe varan seviyelerde olduğu festivalin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tuhafiyeciler, Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel, “Esnaf kardeşlerimiz yapılan bu organizasyondan çok memnun kaldılar. İbrahim Başkanımızın ve ekibinin destekleriyle inşallah Ramazan Bayramımızın öncesinde inşallah bir festival daha yapacağız” ifadelerini sarf etti.

 

DAHA HUZURLU VE MUTLU BİR KENT

“Tüm Kocaeli’ye hayırlı ve bereketli bir fuar süreci yaşattığınız için esnafımıza sizler adınıza teşekkür ediyorum” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de artık sıklıkla fuarlar düzenliyoruz. İnanın artık sayamıyoruz. Bu da Kocaeli’nin bir fuarlar kenti haline geldiğini ispat ediyor.

Bu mutluluk verici bir gelişme. Heyecanımız her fuarda katlanıyor. Tuhafiyeciler, Konfeksiyon İmal ve Satıcı esnafımızın işlerine katkı sunduysak bizden mutlusu yoktur. Sizlerin ve üyelerinizin işlerinizde her daim başarılı olmanızı ve güzel işler yapmanızı arzu ediyoruz. Bu konuda bizler sizlerin yanındayız” şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu ayrıca, “Esnafımızın ve halkımızın yararına olacak her projede bizler sizlerin yanındayız. Tek amacımız var insanımızın daha huzurlu ve mutlu bir kent oluşturmaktır. Buna da sizlerle ulaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ