Kadın başkan yardımcıları
Reklam

Kadın başkan yardımcıları

Mustafa Aksoy yazdı...

Kadın başkan yardımcıları

Mustafa Aksoy yazdı...

Kadın başkan yardımcıları
17 Nisan 2019 - 15:30

Başarılı geçen seçim çalışmalarının ardından Gebze Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zinnur Büyükgöz ekibini oluşturmak için tabiri caizse ince eleyip sık dokuyor. Kolay değil koskoca Gebze’yi yönetmek. Zinnur Bey’de bunun farkında ve Gebze için düşüncelerinin de iyi olduğuna adım gibi eminim. Şuan yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğrayan Zinnur Büyükgöz’ün samimi yaklaşımları herkesi büyülemeye yetiyor. Gerçekçi olmak gerekirse bende Zinnur Bey’in samimiyetine ve Gebze’ye güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.
Önceki gün MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’ı ziyaret ederek, seçim çalışmaları ve bundan sonra neler yapacaklarını konuştuk. Gebze için güzel düşünceleri olan Sayın Kural’ın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den de tek bir isteğinin olduğunu ifade etti.
 Yeni oluşturdukları ilçe yönetimi ile dikkat çeken Başkan Kural kadınlara büyük önem verdiklerinin altını çizerek, Gebze Belediyesi’nde bir tane kadın başkan yardımcısı istediklerini vurguladı. Türkiye genelinde kadınlar sayesinde seçimleri kazandık diyen Kural, Zinnur Başkan’a kadın yardımcının faydalı olacağının altını çizdi. Amma illa da olacak demiyor. Yaparsa güzel olur, bizde seviniriz diyor.
Gelelim seçilmiş meclis üyeleri arasındaki kadın meclis üyelerine…
Hepsi birbirinden değerli kadın meclis üyeleri meclise girerek Gebze için alınacak kararlarda söz sahibi oldular. Bence kadınlar her platformda etkin olmalıdır. Çünkü kadınların olduğu yerde sorunlar hemen çözülüveriyor.
Mesela Avukat Güler Şahin Gençay, yıllardır AK Parti’ye emek vermiş ve ter dökmüş bir kardeşimiz. Kendisi aktif ve bir o kadar da başarılıdır. Hiçbir kimseyle sorunu olmayan, dürüst ve yardımsever bir kişiliği vardır. Başkan yardımcılığı görevini de iyi bir şekilde yapacağına inananlardanım.
Kadın kollarının efsane ismi Vasfiye Aydın’da o koltuğun hakkını verebilecek bir isim. Tecrübeli ve kucaklayıcı yapısı ile kendini herkese hayran bırakan bir karaktere sahip. Başkan yardımcılığını da yapabilecek kapasiteye sahip bir kadın.
Yasemin Özdemir’i çok tanımıyorum ama kaliteli ve tecrübeli bir isim olduğunu yakın çevremden duyuyorum. Adı da herhangi bir şaibeye karışmamış dürüst bir kadın. İş yaşamında başarılı bir iş kadını. Başkan yardımcılığını da layıkıyla yerine getirebilecek bir kadın.
Yukarıda saydığım kadınlar meclis içerisinde olan başarılı kadınlardır. Benim aklımdan geçen isimler bunlar. Ama tabi ki de son kararı verecek olan isim Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’dür. Ben sadece çevremde ve parti içerisinde başkan yardımcılığı için konuşulan kadınların isimlerini yazdım.
Görüştüğüm insanların başkan yardımcıları arasında görmek istedikleri kadınların isimlerini kaleme aldım. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Başkan Büyükgöz’ün tecrübelerini de göz ardı etmemek lazım tabii. Kendisinin Gebze için faydalı olabilecek yardımcılarını belirleme noktasında ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Altını çizerek belirtiyorum Gebze için en faydalı kararı verecek olan kişi Başkan Büyükgöz’dür.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar