İyi olan kazansın
Reklam

İyi olan kazansın

Bölge de bir futbol geleneği haline gelen, özel turnuvalar arasında apayrı bir yere sahip olan 27. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvasının kuraları Gebze Ticaret Odasın da gerçekleşen organizasyon ile birlikte gerçekleşti.

İyi olan kazansın

Bölge de bir futbol geleneği haline gelen, özel turnuvalar arasında apayrı bir yere sahip olan 27. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvasının kuraları Gebze Ticaret Odasın da gerçekleşen organizasyon ile birlikte gerçekleşti.

İyi olan kazansın
09 Kasım 2018 - 14:55

GÖRKEM ÇİLER ANISI YAŞATILIYOR
Bölgede bir futbol klasiği olan Kurumlar arası dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı Basın Turnuvası, 27. Kez spor severle buluşuyor. Bölgemizdeki önemli kurum ve kuruluşların sadece kendi personeli ile mücadele etme hakkının olduğu basın turnuvası kurumsal, bu yılda Görkem Çiler adıyla start alıyor. Gebze’nin sayılan ve sevilen isimlerinden olan Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in genç yaşta trafik terörüne kurban verdiği oğlu Görkem Çiler’i bu turnuvada da bir kez daha anacağız. Görkem Çiler ile birlikte trafikte tedbirli olmanın önemine bir kez daha dikkat çekilecek turnuvanın takvimi netleşti.

ÇİLER: İYİ VE DOĞRU OLANA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
27. Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının kura çekimine ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler oldu. Katılımcılarla kura çekimi öncesinde organize edilen kokteyl de sohbet etme tanışma imkanı buldular. Başkan Nail Çiler yaptığı konuşmasın da “Öncelikle bir baba olarak her zaman hüzünlü ve evlat acısını yaşayan bir bireyim. Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın. Oğlumun adının böylesine bütünleştirici, nezih bir organizasyon da yaşatılıyor olması elbette ki onure edici bir durum. Spor camiasına yön veren büyük emekleri olan Pesen kardeşlerin organizasyonuna her zaman destek vermeye şahsım ve kurum olarak hazırız. Çünkü; ortada sporun bütünleştirici, kaynaştırıcı tarafı var. Çünkü; iyi ve doğru paylaşımlar yapılıyor. Bu vesile ile katılım da bulunan, sahada mücadele edecek tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum, emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum” dedi.

MAÇLAR GEPOSB’TA
Bölgemiz de organize edilen en eski ve devamlılığı olan tek özel turnuva olan 27. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvasın da gruplar belirlendi. 8 grupta toplam 24 takım mücadele verecek. Heyecanın 14-15 Kasım tarihinde saat 19.00-22.00 arasında ilk hafta maçları oynanacak. GEPOSB halı saha tesislerinin ev sahipliğini yapacağı maçlarda heyecan ilk günden itibaren zirve yapması bekleniyor.

İLK HAFTA PROGRAMI
Turnuvanın ilk hafta programı ile belli oldu. Her zamanki gibi açılış maçını 19.00’da Gebze Ticaret odası ile Gebze Emniyet ekipleri yapacak. İkinci mücadele ise saat 20.00’da Görtan Otomotiv ile Merkez Hastanesi arasında. Günün son maçı ise Mahle Filtre ile Yüzyıl Hastanesi arasında. Perşembe gününün açılış maçında Safaş ile Telform kozlarını paylaşacak, 20.00’da ise Tamsan ile Cantaş, 21.00’da ise Yücel Boru-İdeal İhtisas ekipleri karşı karşıya gelecek.

SAĞLIK HİZMETİ HAYAT TIP MERKEZİNDEN
Gebze’de sağlık hizmetinde deneyimli bir geçmişe sahip olan Tuncer-Veysel Saltaş’ın sahip oldukları Hayat Tıp Merkezi bu yılki organizasyonda da tam teşeküllü olarak organizasyonun sağlık hizmetini giderecek. Turnuvanın müdavimleri arasında yer alan Tuncer Saltaş sağlık hizmetinin yanı sıra oluşturduğu ekiple de Hayat Tıp Merkezi’ni yeşil zeminde temsil edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar