"İstikrar ve güvenin teminatı AK...
Reklam

"İstikrar ve güvenin teminatı AK Parti'dir"

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Dilovası Belediye Başkan Aday Ayları ile bir araya geldi.

"İstikrar ve güvenin teminatı AK Parti'dir"

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Dilovası Belediye Başkan Aday Ayları ile bir araya geldi.

21 Aralık 2018 - 11:05

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan isimleri süreci değerlendirmek ve fikir alış verişinde bulunmak üzere İlçe Başkanlığında ağırlayıp kurmayları eşliğinde toplantı gerçekleştirdi.
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Fazıl Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın hazır bulunduğu toplantıda Dilovası Belediyesi Başkan Aday Adayları Hamza Şayir, Bülent Atahan, Orhan Çarıkçı, Enver Yıldırım, İsmail Ünal, Ekrem Sıtkı Meral, Gökmen Deli, İbrahim Şahin, Fevzi Perk, Ercan Güneş, Halit Yaşar, ve Ayşe, Kübra Turan katılım sağladı.

“KALKANIMIZ BİRLİĞİMİZ VE BERBAERLİĞİMİZDİR”

Birlik beraberlik içerinde süreci hedeflediğimiz sonuçlara göre zaferle bitireceklerini belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; “Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izni ile başarılarımız daim olacaktır. AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte süreci değerlendirmek üzere sık sık bir araya gelmeye devam ediyoruz. 18 aday adayı arkadaşımız AK Parti’den Dilovası Belediye Başkanı seçilmek için başvuruda bulundu. Aday adaylık sürecini hoşgörü içerisinde devam ettiren aday adayı arkadaşlarımızın her birine teşekkür ederek, hoşgörüyle geçen şu süreçte camiamızın her seçime karşı gücünü ve direncini rakiplerimize göstermekteyiz. Birliğimiz ve beraberliğimizi kalkan olarak kullanacağımız 2019 Yerel Seçimlerde yüzde 50 hedefimizi tutacağımıza inancım tam.” ifadelerini kullandı.

İSTİKRAR VE GÜVENİN TEMİNATI AK PARTİ’DİR

Sözlerine devam eden AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; “Gönül belediyeciliğimiz ilkesiyle hemşerilerimizin hizmetkârı olduğumuzu aklımızdan çıkarmadan, istikrar ve güvenin teminatı AK Parti’mizin, ’Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ felsefesiyle var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de ’gönül belediyeciliği’ şiarıyla, aziz hemşerilerimizin desteğiyle AK Belediyecilik, AK yürekli kıymetli teşkilatımızla birlikte Dilovası’nı yeni hedeflerle, dev projelerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar