İl Başkanları, Ceyhan’ı ziyaret edip...
Reklam

İl Başkanları, Ceyhan’ı ziyaret edip kutladı

Siyasi partilerin il başkanları, masadaki dostluğu siyasi nezaket olarak darngösterirken Ceyhan’ı ziyaret edip kutladı.

İl Başkanları, Ceyhan’ı ziyaret edip kutladı

Siyasi partilerin il başkanları, masadaki dostluğu siyasi nezaket olarak darngösterirken Ceyhan’ı ziyaret edip kutladı.

İl Başkanları, Ceyhan’ı ziyaret edip kutladı
02 Mart 2018 - 11:54

25 Şubat’ta yapılan kongrede 2’nci dönem AK Parti İl Başkanı seçilen Şemsettin Ceyhan’ı dün AK Parti il binasında ziyaret eden başkanlar, kutladı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül dün AK Parti il binasına gidip, Şemsettin Ceyhan’a, il başkanı seçilmesi nedeniyle yaptıkları kutlama ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Sabah kendi basın açıklamasını yapan SP İl Başkanı Nurettin Çelik’in eşinin rahatsızlığı nedeniyle bu ziyarete gelemediği açıklandı.

“MASA DEVAM EDECEK”

25 Şubat’ta yapılan İl kongresine katılmaları nedeniyle ve kutlama ziyaretine gelmeleri nedeniyle il başkanlarına teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Ceyhan, 17 ay önce kurulan, kent sorunlarının konuşulduğu, il başkanları masasının devam ettirileceğini söyledi. Ceyhan, kentin sorunlarını taşımak ve il başkanlarının birlik beraberliğini göstermek için önümüzdeki günlerde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı ziyaret etmek için Ankara’ya gitmeyi planladıklarını açıkladı.  İl Başkanları masasına bu ay ev sahipliği yapacak olan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu il başkanları olarak SP, BBP ve son olarak da AK Parti İl kongresine katıldıklarını belirtti; “Kocaeli olarak bir şeyleri kırdık. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu, bir ilki başlattık ve sürdürüyoruz. Bu konuda yapılan eleştirileri önemsemiyoruz, kim ne derse desin; çünkü doğru olanı yapıyoruz. Vatanımız söz konusu olduğunda siyasi hesap yapılmamalıdır.” dedi. Dedeoğlu, iktidar partisi il başkanı Ceyhan’ın mütevazı davranmasına ve masanın devam etmesini sağlayan il başkanlarına da teşekkür etti.

“MASANIN GÜÇLÜ OLDUĞU GÖRÜLÜYOR”

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül de, çeşitli görüşlerin bir araya gelmesinin aslında olağan olduğunu ancak yapılmadığı için il başkanları masası için eleştiriler yapıldığını, ancak doğrusunu yaptıklarını ve devam edeceklerini söyledi. BBP İl Başkanı Serhat Duyar da farklılıkların zenginlik olduğunu, il başkanları masasının Türkiye’ye örnek bir tablo oluşturduğunu söyledi. Duyar: “Muhalefet, iktidara yol gösterici ve uzlaştırıcı olmalıdır. İl Başkanları masasının ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz, bu birlik beraberlik tablosu devam edecek.” dedi. AK Parti İl kongresinde 6 il başkanının aynı masada oturmasının önemli olduğunu belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 6 il başkanının bir araya gelmesinde İktidar Partisi İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın özverisinin olduğunu, gençlik kollarından gelmiş, etkili ve yetkili il başkanı olduğunu ifade etti. Ünlü, il başkanları masasının 17 aydır devam ettiğini ve önemli işler yapmaya devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar