Güzeloğlu’ndan kurban bayramı mesajı

Güzeloğlu'ndan kurban bayramı mesajı

Güzeloğlu'ndan kurban bayramı mesajı

Güzeloğlu'ndan kurban bayramı mesajı
10 Eylül 2016 - 11:12

Saygıdeğer Kocaeliler;
 
            Manevi değerlerin ve duyguların paylaşıldığı bu özel günde siz değerli Kocaelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.
 
            Yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi  en sıcak şekilde htiğimiz mübarek ve mukaddes günlerdir.
 
            Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu mübarek günleri anlamlı kılmak için, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, ortak değerler etrafında kenetlenmeli, hoşgörü, merhamet ve dayanışma  duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermeliyiz.
 
            Toplumları birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan unsur, milli birlik anlayışı içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe ortak hedefler doğrultusunda birleşebilmektir.
 
            İnancım odur ki, Türk Milleti  ebediyete kadar yurdunda, bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak, kardeşlik duyguları ile geleceğe kararlı adımlarla yürüyecek ve hiç bir kötü emele asla fırsat vermeyecektir.
 
            Bu mübarek Kurban Bayramında; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden şehitlerimizi  ve 15 Temmuz darbe gecesinde tanka, tüfeğe ve mermiye iman dolu göğsü ile karşı koyan ve şahadete erişen Demokrasi Şehitlerimizi  bir kez  daha  rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu gün bizler millet olarak ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşıyor, güçlü bir ülke ve devlet olarak yolumuza devam edebiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. En değerli varlıklarını bu ülke için feda etmiş şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ise hepimizin emaneti ve başımızın tacıdır.
 
            Bu duygu ve düşüncelerle; en büyük zenginliğimiz olan birlik ve beraberliğimizin bozulmaması dileğiyle, değerli Kocaelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
 
                                                                               Hasan Basri GÜZELOĞLU
                                                                                       Kocaeli Valisi


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
BTP Gebze İlçe Teşkilatı emekçilerle 1 mayıs'ı kutladı
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd
‘Ülkemizin gelişiminin yapıtaşı, çalışanlarımızd