’Güngör Arslan fuhuş şebekesiyle iş...

'Güngör Arslan fuhuş şebekesiyle iş adamlarına şantaj yaptı' iddiası

FETÖ ile istihbarat alışverişi yaptığı gerekçesiyle gazetesi kapatılan ve mal varlığına el konulan Güngör Arslan’la alakalı gazetemize bir mektup ulaştı.

'Güngör Arslan fuhuş şebekesiyle iş adamlarına şantaj yaptı' iddiası

FETÖ ile istihbarat alışverişi yaptığı gerekçesiyle gazetesi kapatılan ve mal varlığına el konulan Güngör Arslan’la alakalı gazetemize bir mektup ulaştı.

'Güngör Arslan fuhuş şebekesiyle iş adamlarına şantaj yaptı' iddiası
26 Aralık 2017 - 16:36

Mektupta daha önce Kocaelili gazeteci Engin Şahin’in de köşe yazısında dile getirdiği Güngör Arslan’ın bir fuhuş şebekesiyle adının geçtiği konudan bahsedilmiş. Yazının içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse;  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, “para karşılığı fuhuş yapmak, fuhşa aracılık etmek ve reşit olmayan kızları fuhuş için zorlamak” iddiasıyla bir soruşturma yürütüyor. Bu soruşturma kapsamında toplam 9 şüphelinin ifadesine başvuruluyor. Şüphelilerden 1’i erkek 3 kişi tutuklanıyor. Kalan 6 kadın ise serbest bırakılıyor. O kadınlardan biri olan B.Y. Cumhuriyet Savcısı önünde şunları söylüyor; “Ben daha önceki ifademde belirttiğim üzere, T.A. isimli şahısla yaklaşık 5 yıl önce arkadaş ortamında tanıştım. Bu şahıs beni M.Ç. ile R.A.G. ile tanıştırdı. T.A.’ın para karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini biliyorum. Ancak bu şahsın cinsel ilişki eylemlerine aracılık edip etmediğini yahut bu aracılık eyleminden para kazanıp kazanmadığını bilmiyorum. Söz konusu eylemler için yer tahsis etmek amacıyla kendi evini kullandırıp kullandırmadığını da bilmem. Belirttiğim üzere kendisi benim 5 yıllık arkadaşım olur. Dosyanın diğer şüphelileriyle mahkemeye sevk edildiğimiz 03/02/2017 günü T.A. da Kocaeli Adliyesine bana destek olmak için gelmişti. Hatta bana “Güngör Arslan sayesinde çıktın” şeklinde bir söz söyledi. Burada Güngör Arslan isimli şahsın sadece beni çıkartmak için aracı olduğunu kastetti. Ben Güngör Arslan isimli şahsın daha evvel ismini dahi bilmezdim. T.A. isimli arkadaşım beni kendisiyle adliye çıkışında tanıştırdı. T.A.’ın bu şahısla ne tür bir ilgi yahut irtibatı olduğunu bilmem. Ancak belirtmek isterim ki Güngör Arslan isimli şahıs ben mahkeme sorgusundan çıktıktan sonra beni ve T.A.’ı adliyenin önünden kendi aracıyla aldı ve Halkevi durağına bıraktı. Bu şahısla ilgili T. ile aramızda bir konuşma geçmedi. Sadece kim olduğunu sordum. O da bana gazeteci olduğunu söyledi. Dolayısıyla soruşturma konusu olay ile herhangi bir ilgi veya irtibatının olup olmadığını bilmiyorum”

Yukarıda okuduğunuz gibi, Arslan bir fuhuş şebekesinin davasına müdahil oluyor ve para karşılığı fuhuş yapan yaşı reşit olmayan bir kızı adliyeden kurtarıyor. Bize ulaşan mektupta ise, bu fuhuş olayından ve Arslan’ın fuhuş şebekesiyle ortaklaşa iş adamlarına şantaj yaptığına dair bir takım iddialardan bahsediliyor.

Daha önce yanında çalışan bir bayana iç çamaşırı gönderdiği için davalık olan, diğer bir çalışanının aracının lastiklerini şişleyen ve eski sevgilisinin evini basan Arslan’ın fuhuş şebekesiyle bir bağının olduğu yukarıdaki yazılı olan mahkeme tutanağında net bir şekilde görülmekte. Ancak iddia edildiği gibi, fuhuş şebekesiyle birlikte iş adamlarına şantaj yapıp yapmadığı kesin bilgi değil sadece okurumuzun bir iddiası…

İşte o mektup:

“Sayın yetkili, size bildiğim ve uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konudan bahsetmek istiyorum. Umarım yazdıklarımı dikkate alıp değerlendirirsiniz. Anlatacağım konu Kocaeli’de kendisini gazeteci diye adlandıran Göngör Arslan isimli iğrenç adamla alakalı. Kimsenin namusunu, şerefini, haysiyetini düşünmeden herkesi karalayan bu şantajcı herifi artık herkes tanımaya başladı ama yine de bunun haysiyetsiz biri olduğuna inanmayan insanlarda var. Bu çok zoruma gidiyor. Geçtiğimiz aylarda Engin Şahin bir yazı yazmıştı. Aslında çok önemli bir konuydu ama kimsenin dikkatini çekmedi. Kapanıp gitti. Ben daha önce duyduğum söylentileri kafamda canlandırınca bir şey dikkatimi çekti. Güngör Arslan yetim yurdunda büyümüş fuhuştan gözaltına alınan bir kızı tutuklanmaktan kurtardı. Nasıl yaptı bilmiyorum ama kızı kurtarıp hatta adliye çıkışı arabasına aldı. Zaten kendisinden küçük yaşta kızlarla birlikte olduğunu bilmeyen yoktur. Ancak yetim yurdunda yetişmiş küçük yaşta kızlarla bu şekilde samimiyetinin olduğunu hiç düşünmemiştim. Ahlak abidesi gibi görünen bu adam takdir edersiniz ki sadece iyilik yapmak için o kızı oradan kurtarmamıştır. Hatta daha doğrusu aynı şekilde yetim bir erkek olsa aynı hassasiyeti gösterip gidip kurtarır mı sormak istiyorum? Hatta daha ileriye gidersek, bu şekildeki yetim yurdundan çıkmış ya da hayat kadınlığı yapan kadınları iş adamları üzerinde kullanıp şantaj yaptığını da duymuştum. Adliyeden o kızı kurtardığını duyunca bu söylenti bana daha çok inandırıcı geldi. Bildiklerimin yazılmasını rica ediyorum.”

Şimdi bizlerde buradan Güngör Arslan’a soruyoruz;

Fuhuş şebekesinin davasında adın geçiyor, oradaki bir kıza yardımcı oluyorsun gibi görünüyor, sadece insani olarak yardım ettiğini düşünürsek, aynı yardımı şimdiye kadar hiçbir erkek çocuğuna yaptın mı? Yani amacın yardım etmek mi, yoksa faydalanmak mıydı? Bu fuhuş şebekesiyle ne gibi bir ilişkin ya da bağın var? Okurumuzun mektubunda yazığı para karşılığı fuhuş yapan kadınları kullanarak iş adamlarına şantaj yaptın mı?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güzide Kreşte Anneler Günü Özel Etkinliği
Güzide Kreşte Anneler Günü Özel Etkinliği
Büyükakın: Amatör spor kulüplerimize destek olmak için buradayız
Büyükakın: Amatör spor kulüplerimize destek olmak için...