Genç İzmitliler’den Ankara ziyareti
Reklam

Genç İzmitliler'den Ankara ziyareti

Genç İzmitliler Platformu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Genç İzmitliler'den Ankara ziyareti

Genç İzmitliler Platformu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Genç İzmitliler'den Ankara ziyareti
31 Ekim 2018 - 10:49

Kocaeli milletvekillerini ziyaret etmek adına gittikleri başkentte siyasi partilerin genel başkanlarıyla da görüşerek başkentte tüm gün Kocaeli’yi konuşturdular.Sabah namazını Beştepe Millet Camii’nde kılan Genç İzmitliler ardından Anıtkabir’e giderek Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine çiçek bıraktı. Ardından meclise geçen Genç İzmitliler milletvekilleriyle bir araya gelerek kente dair istişarelerde bulundular.

ÇALIŞMALARDAN BAHSETTİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Macit Zeybek, Cemil Yaman, İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile grup toplantısının ardından bir araya gelen Genç İzmitliler uzun uzun sohbet etmek imkanı buldular. Şehre, kente ve kent insanına dair yaptıkları sohbette Platform adına konuşan Başkan Samet Şengöz vekillere platformun çalışmalarından bahsetti.

KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’la görüşen platform üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelme fırsatı buldu. Haydar Akar’ın girişimiyle CHP Lideri gençlerle bir araya geldi. Ziyarette Kocaeli’ye selamlarını ileten Kılıçdaroğlu : “Gençlerin enerjisi Ankara’yı ayağa kaldırdı. Kocaeli’ni duyuyoruz. Biliyoruz. Şimdi daha farklı bir gözle bakacağız. “ dedi. 

 

SON ZİYARET TOPACA

Öte yandan platform üyeleri MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Kocaeli eski Valisi ve yeni görev değişikliği ile Ankara Valiliği’ne veda edip Başmüfettiş olmaya hazırlanan Ercan Topaca ile bir araya geldiler

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar