Gebzespor, SGK borcunu kapatıyor!

Gebzespor, SGK borcunu kapatıyor!

25 Kasım 2016 yani bugün SGK prim borçlarının yapılandırılmasında son gün.

Gebzespor, SGK borcunu kapatıyor!

25 Kasım 2016 yani bugün SGK prim borçlarının yapılandırılmasında son gün.

Gebzespor, SGK borcunu kapatıyor!
25 Kasım 2016 - 13:43

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır borcun büyük kısmını kişisel girişimleri ve dönemin yöneticilerinin katkıları ile kapattı. Kalan iki dönem içinde yönetici ve kamuoyu desteği bekliyor.

Gebzespor’da sadece iki döneme ait 200 bin bira civarında bir borç kaldı. Bu borçların kapanması ve yapılandırılması için daha önce bilgilendirilip, borcun kendi payına düşeni ödeyeceğini tahhüt eden eski yöneticiler, şimdiye kadar dönüş yapmadı. İlker Çakır, kişisel faacebook sayfasında hem çağrı yaptı, hem de uyardı, “sözünüzü tutmazsanız, ben gereğini yaparım” dedi.

GEBZESPOR SADECE REKLAM VE İHALE KOVALAMA YERİ DEĞİL

Gebzespor, Gebze’nin tek ortak değeridir. Gebzespor’a hizmet ve destek ve Gebze’ye hizmetle eş değerdir. Bu düşünce ile oluşturulan yönetimlerde görev alan isimlerin, kişisel ve kurum reklam yapmaları da doğaldır. Ancak, bu kişilerin Gebzespor’a hizmet noktasında da üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Gebzespor’da görev yapılırken, üstlenilen sorumluluk kulübün öncelikli olarak borçlanmasının ve batağa gitmesinin önüne geçmektir. Yanlış yönetimler Menekşe’yi bu noktaya getirirken, şimdi yapılan temizlik operasyonuna katkı sunmak, geçmişe dair hataları da temizlemek anlamına geliyor. Bu bağlamda, Gebzespor’da zamanında reklamanı yapıp, ihale kovalayan isimler, Menekşe’yi kendilerine kart vizit yapan isimler, en azından verdikleri sözleri tutup, kendi dönemlerinde kulübün üzerine binen yükü kaldırmalıdır.

İŞTE SİZE FIRSAT!

Gebzespor’a başkan olurken, Menekşe’nin geleceği üzerinde ki ipoteki kaldırmayı ilke edinen İlker Çakır, 15 milyonluk dağ gibi borca savaş açtı. Borç şuanda 1 milyon civarında. Bu borcun 200 bin liralık kısmı da SGK borçlarına ilişkin. Art niyet taşıyan ve fırsatçılık yapan teknik adam ve futbolculara olan toplam borçta 800 bin liraya kadar indi. İlker Çakır, bu borcu da kişisel borcu gibi üstlenmiş durumda. Güzellikle yada zorlukla İlker Çakır, teknik adam ve futbolcu borçlarını kapatacak. 9 kişi kaldı ve onlarla hesaplaşılacak  bir şekilde. Ancak SGK’ya olan borçları eski yöneticilerle kapatmak gerekli. Bunun için listeler hazır ve verilen sözler ortada. Gebze’nin çok önemli kurumlarının başında bulunan, çok iyi gelirlere sahip isimler, Menkeşe’de SGK borcundan yükümlü isimler. Bu isimlere şimdi bu yükümlülükten kurtulma imkanı tanınmış durumda. 5 bin liralık katkılarla bu yükten kurtulma şansı yakalayan Gebze’nin ‘iş adamları’ biraz emek, çaba ve azıcıkta ellerini ceplerine atarak, Gebzespor’a olan borçlarını ödeyebilirler. Kamuoyu şimdi bu işin takipçisi ve gün sonuna kadar bu konuda çözümlerin üretilip, adımların atılması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
Çiftçi, Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu
Çoban Mustafa Paşa Dualarla Anıldı
Çoban Mustafa Paşa Dualarla Anıldı