Gebze Meclisi ’Şamdan’a sözü tuttu!
Reklam

Gebze Meclisi 'Şamdan'a sözü tuttu!

Gebze Meclisi 'Şamdan'a sözü tuttu!

Gebze Meclisi 'Şamdan'a sözü tuttu!
04 Ocak 2022 - 16:36

Gebze Belediyesi yeni yılın ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Zinnur Büyükgöz başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Gebze Meclisi, Olimpiyat ikincisi Milli Karatecimiz Eray Şamdan’a sözünü tuttu ve adını Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni yapılan kapalı spor salonuna verdi. Tokyo Olimpiyatlarında gümüş madalya alarak Kocaeli tarihinin ilk Olimpiyat madalyasını şehrimize getiren Gebzeli Milli Sporcumuz Eray Şamdan’a, adını kentte ki bir spor tesisine verme sözü veren Başkan Zinnur Büyükgöz, Meclis kararıyla sözünü yerine getirdi.

ŞAMDAN: GURUR VERİCİ

Olimpiyatlarda elde ettiği başarıdan dolayı Eray Şamdan’ı kutlayarak çiçek takdim eden Başkan Büyükgöz, başarılarının devamını diledi. Eray’ın Gebze ve ülkemizin gururu olduğunu dile getiren Başkan Büyükgöz, Şamdan ailesini tebrik etti. Milli Sporcumuz Eray Şamdan da alınan karardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu benim küçüklükten buyana hayalimdi. Adımın spor salonuna verilmesi beni çok gururlandırdı. Nice başarıları ülkemize ve kentimize kazandırmaya devam etmek istiyoruz.”diye konuştu.

KOMİSYONA SEÇİM YAPILDI

Ocak ayı Meclis toplantısında komisyon seçimi de gerçekleştirildi. Buna göre 2022 yılı için Denetim Komisyonu üyeliğine AK Parti’den Ahmet Hüseyinçelebi, Talip Demir, Güler Şahin Gencay, Ayhan Yılmaz ve CHP’den Halil İbrahim Başçiftçi seçildi. Yakın bir zaman önce hizmete başlayan ve ücretsiz hizmet veren Mevlana Kapalı pazarındaki Oto pazarının giriş ücreti meclis kararıyla binek araç 50 TL olmak üzere sınıfına göre tarifeye bağlandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar