Gebze Kızılay, güven tazeledi
Reklam

Gebze Kızılay, güven tazeledi

Türk Kızılayı Gebze Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gebze Kızılay, güven tazeledi

Türk Kızılayı Gebze Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gebze Kızılay, güven tazeledi
18 Şubat 2019 - 13:52

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılan ve eski milletvekillerimizden Eyüp Ayar’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurula AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Miktad Aydın, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder  AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Saadet Partisi Gebze  Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, AK Parti Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Kızılay’ın Gebze’de  Kurucu Başkanı Mehmet Göçeoğlu  ve çok sayıda üye katıldılar. 

PROTOKOLE AÇILIŞ ENGELİ

İzmit’te açılış sebebi ile Enerji ve Tabii Kaynaklar  Bakanı Fatih Dönmez ve protokol mensupları ile programda olan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer davetli protokol üyeleri  Kızılay genel kurulana katılamadılar.

İHTİYAÇ SAHİBİ HALKIMIZIN ÇALDIĞI İLK KAPI

Divan seçimi, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam eden kongrede, Kızılay Başkanı  Oya Tunçel, çalışmalarla ilgili üyelere bilgiler verdi. Konuşmasını yapan Tunçel, 1950 yıllarında kurulan Gebze Kızılaya emek verip maddi ve manevi destekleri ile bugüne gelmesini sağlayan,  başta 40 yıl önce kendisine Kızılay aşkını aşılayıp Kızılaycı yapan rahmetli eski Kızılay Başkanı Hacı Mustafa Tunçel’e ve yönetim kurulu üyelerinden bugün vefat eden ve aralarında olamayan üyeleri rahmetle andığını belirtti. Tunçel şöyle devam etti; “Yoğun göç ve artan nüfus Gebze’mize ihtiyaç sahibi birçok vatandaşı da beraberinde getirdi. İhtiyaç sahibi halkımızın çaldıkları ilk kapıdan biri de Kızılay’ımızdır. Gebze ilçemiz kan alımında İzmit’ten sonra Kocaeli’mizde 2. Sırada yer almaktadır. Gebze halkına duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Gebzelilerin kan ihtiyacına 24 saat açık telefonuyla Yönetim Kurulu Üyemiz Ertan Tunçel yakından ilgilenip kan teminine yardımcı olmaktadır, kendisine de teşekkür ediyoruz.”  Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşu olan Türk Kızılayı Gebze Şubesi’nde çalışmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Tunçel, “Hepinizin desteğiyle ayakta kalan Gebze Kızılayımızda Rabbim hep beraber daha çok kişiyi sevindirmeyi bizlere nasip etsin. “ dedi.

ZEYBEK : GEBZE’DE İŞ EHLİNDE

Genel kurula katılan Ak Parti Kocaeli milletvekili Emine Zeybek’te konuşmasında, kongrenin tüm Kızılay ailesini hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “Kızılay’ımızın bu sene 151. Yılı olacak daha nice 151. Yıllara inşallah. Tabi önemli olan bu tip kuruluşlarda işin ehline verilmesidir. Gebze’de iş ehlinde. Oya ablamız Gebze’nin 2. Olduğunu söylemişti, ben inanıyorum ki İzmit’i  de geçip birinci olur. Biz her zaman yanınızdayız, ne zaman isterseniz her türlü desteği vermeye de hazırız. “ dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET VERİLDİ

Kongrede seçimler sonrasında Kızılay Gebze Şubesi’ne emeği geçenlere plaket takdimi yapıldı. Kızılay Gebze Şubesi’nin kurucu başkanı Mehmet Göçeoğlu, Kızılay’a maddi ve manevi bağış yapan Mİktad Aydın ve bazı eski yöneticilere Kızılay Gebze Şube başkanı Oya Tunçel tarafından plaket takdim edildi.

BÜYÜKGÖZ VE ÇETİNKAYA’DA KATILDI

Zeybek’in konuşmasının ardından Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz ve Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Burcu Çetinkaya’da genel kurulu selamlayan konuşmalar yaptılar. Yapılan oylama sonrası Kızılay Gebze Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

Şube Başkanı: Oya Tunçel
Yönetim Kurulu Üyesi : Mehmet Başaran
Yönetim Kurulu Üyesi : Gönül Özhan
Yönetim Kurulu Üyesi : Mehmet Talat Sayılgan
Yönetim Kurulu Üyesi : Ziyaettin Akbaş
Yönetim Kurulu Üyesi : Ali Çetin
Yönetim Kurulu Üyesi : İsmail Keskin
Yönetim Kurulu Üyesi : Ertan Tunçel
Yönetim Kurulu Üyesi : Nilgün Şahinkesen

ŞUBE DENETÇİ LİSTESİ

Eyüp Ayar
Mehmet Kemal Atasayan

GENEL MERKEZ KURUL DELEGELERİ

Ziya Özhan
Ertan Tunçel




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar