Gebze’deki savcılara duyurumdur!
Reklam

Gebze’deki savcılara duyurumdur!

Ahmet Oğuz yazdı...

Gebze’deki savcılara duyurumdur!

Ahmet Oğuz yazdı...

Gebze’deki savcılara duyurumdur!
17 Ekim 2016 - 10:15

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz hafta Fetullahçı Terör Örgütü'ne finans sağlayan kaynaklara yönelik bir operasyonun düğmesine bastı. Çok sayıda Gebzeli işadamı gözaltına alındı.

Alınanların hepsinin FETÖ ile bağlantılarının olduğu aşikar. Bunları devlet te biliyor, Gebze’de yaşayan vatandaşlarda…

Ancak aralarında bir isim var ki, onun FETÖ finansörü olarak alınması gerçekten şaşırtıcı ve yanlış bir adım.

Sayın Cumhurbaşkanı bangır bangır ‘at izi ile it izi birbirine karışmasın’ diye bağırıyor.

Ersan Çınar’ın bugün FETÖ üyesi ya da finansörü olarak alınması tam olarak at izinin it izine karıştığının göstergesidir.

Ersan Çınar’ı Gebze’de herkes tanır, uzun yıllardır Ziraat Odası başkanlığı yapıyor. Bir dönem CHP’den milletvekili aday adayı da olmuştu. Genel itibariyle CHP’li kimliği ile bilinir.

Çınar, 2009 yılında hasbelkader Murat Dağdeviren’le bir ortaklık yaptı.

Demokrat Gebze Gazetesi’nde ki ortaklıkları zaten çok uzun sürmedi. Murat Dağdeviren, istediği güce ulaşınca 2011 yılında tabiri caiz ise Ersan Çınar’ı şutladı. Yani ortaklıktan ayırdı.

Çınar’ın enerjisi onu her zaman farklı işler yapmaya itmiştir. Başarısız da olsa, para da batırsa bu durum onu hiçbir zaman umutsuzluğa itmez, daha sıcağı sıcağınayken yeni bir iş yapmaya kalkışır.

Hatta bildiğim kadarıyla da ciddi denilebilecek kadar borçları var.

Ersan Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil bütün AK Parti kadrolarıyla cemaatin iç içe olduğu dönem de Murat’la ortaklık yaptığı için cemaatle tanıştı.

Girişken ve enerji dolu bir adam olduğu için cemaat denilen din kisvesi altına saklanan teröristleri doğal olarak tanımış oldu. Ama cemaatin en güçlü olduğu, herkesin kol kola olduğu dönemlerde Ersan Çınar’ın Murat Dağdeviren’le ortaklığı bitti.

Şimdi hasbelkader yapılan bir ortaklığın ve tanışıklığın bedeli bugün vatan hainliği ile yargılanmak olmamalı.

Gerçi tahminlerime göre, geçmişte Murat’la olan ortaklığından dolayı bilgisine başvurulmak istendi. Çünkü bugün Gebze’de FETÖ’nün merkezi Murat Dağdeviren kabul edildi ve alınan herkes Murat’la yakınlık derecesine göre değerlendiriyor.

Böyle olmasına rağmen bile Çınar, bunu hak etmiyordu.

Kişisel husumetlerinden dolayı Çınar’ın adını sağa sola yazan ve şikâyet edenler, nasıl bir vebalin altında olduklarının farkında değiller.

Gerçekten bu teröristlerle ilişkisi olan, ülkemize 15 Temmuz’u yaşatan kişilerle babamın bağı olsa affetmeyecek bilinç ve vatan sevgisine sahibim ama kimsenin bugünleri kendi menfaatleri üzerinden kullanmasına müsaade etmem.

Soruşturmayı yapan savcı ve hakimler sürekli yazılan çizilenlerden gaza gelerek hareket etmeyi artık bırakmalı. İhbar ve istihbarat arasındaki dengeyi biran önce bulmaları gerekiyor.

Bu insanları ‘vatan haini’ diye damgalayıp, yarın ‘yok değillermiş’ demek vatanımıza kazanç değil, kayıp yaşatır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar