Gebze’de öğretmenler günü kutlandı
Reklam

Gebze’de öğretmenler günü kutlandı

Gebze’de öğretmenler günü kutlandı

Gebze’de öğretmenler günü kutlandı
24 Kasım 2022 - 15:05

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gebze Kültür Merkezinde kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa; Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü  Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, idareciler ve öğretmenler katıldı.
Saat: 10.00 ’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan çelenk sunma töreni, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sonlandı. Çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kültür Merkezinde hazırlanan programla devam etti.
ÖĞRETMENLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan program; günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılması ile devam etti. “Öğretmen Kimdir” adlı röportaj gösterimi,  “Sen Öğretmensin” adlı şiirin okunması ve Emekli öğretmenlerimiz adına Hüseyin Nazik’in konuşmalarının ardından Emekli öğretmenlerimize Hizmet Şeref Belgeleri verilerek  aday öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Törende konuşma yapan Kaymakam Özyiğit; “Bize doğruyu, güzeli, iyiyi ve milli duyguları öğreten, kimlik, kişilik kazandıran, Türk milletinin bekasını temin eden, o uğurda da cebindeki harçlığından evine ayırması gereken değerli vaktine kadar her şeyini feda eden, Türk milletine borcunu ödemiş, vefa göstermiş, emek vermiş ve huzurla emekliliği hak etmiş öğretmenlerimizi teşekkürle, şükranla yâd ediyoruz. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında da mutluluklar, en az öğrencilerini sevindirdikleri kadar sevinçler ve aile bahtiyarlığı diliyorum. Kendilerine Türk milleti adına ve Gebze’miz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Program yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
23 Nisan’ı  bilgiyle kutladılar
Yürekleri doyuran tatlar
Yürekleri doyuran tatlar