Gebze Belediyesi’ne operasyon ne zaman(!)

Gebze Belediyesi’ne operasyon ne zaman(!)

Gebze Belediyesi’ne operasyon ne zaman(!)

Gebze Belediyesi’ne operasyon ne zaman(!)
15 Kasım 2016 - 09:40

15 Temmuz’da Ülke olarak, ihanetin en büyüğünü yaşadık. 246 Kahraman Vatan evladını şehit verdik. Ülke iç savaşın, çatışmaların eşiğinden döndü.

Bazı fırsatçılar, bu ihanet üzerinden kişisel hesaplaşmalar yapmaya çalıştı.

Oooo neler yaşandı, neler…

Özellikle sosyal medyada bazı gazeteciler, hatta kendilerine ‘duayen’ diyen gazeteciler, bir algı oluşturmaya çalıştılar. Hedeflerine de Gebze Belediyesi’ni aldılar.

Bir dönem öyle ahlaksızca paylaşımlar oldu ki, eşimiz, dostumuz, bu paylaşımları görüp, gün içinde defalarca bizi arıyordu.

Gebze Belediyesi’ne Çarşamba günü baskın var.

Haftaya Cuma Gebze Belediyesi’ne kapsamlı operasyon yapılacak.

Çarşambalar, Cumaya karıştı, ortalık tuz bulutu oldu, ama ne o Çarşamba, ne sonrasında ki Cuma nede aradan geçen yaklaşık 10 Çarşamba ve 10 Cuma Gebze Belediyesi’ni bazı şer odaklarının beklediği operasyonlar yapılmadı.

İşin asıl önemli yanı ise bu kişiler, hiç yüzleri kızarmadan, kendilerinden ‘en gazeteci’ olarak söz edip, hala milleti kandırmaya devam ediyor.

Bir kere de şapkalarını önlerine koyup, ‘yahu biz bilgimizi değil de, içimizde ki arzumuzu paylaştık, özür dileriz’ itirafında bulunmadılar.

Yüzsüzler elbet, zaten ar damarları olsa böyle iftiralarda bulunmazlardı. Ülke, büyük bir tehlike yaşamışken, bunun üzerinden kişisel çıkar elde etmek yerine, sağlam, sağlıklı bilgilendirme görevlerini yerine getirirlerdi.

Efkan Ala’dan sonra ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da, Kocaeli ’ye olan güvenini gösterdi ve bölgemizden 3 Belediye Başkanını tecrübelerini aktarmaları amacı ile Güneydoğu’da kayyum atan belediyelere, danışman olarak atadı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de, İçişleri Bakanlığı’nın özel yetki ve görevlendirmeleri ile Silvan’da tecrübelerini aktarıp, belediyecilik hizmetlerinin Silvan’da da kesintiye uğramadan devam etmesi için mesai yapacak.

Birilerinin o bölgelerin ismini duyduğunda ödünün koptuğu bölgede Gebze Belediye Başkanı belki de mesai yapacak. Ama hepsinden önemlisi bu görevlendirme 15 Temmuz sonrası ortaya atılan iddialara en güzel cevaptı ve Cumhuriyet tarihinin en büyük ihanetini, kendi kişisel çıkarları için kullanmaya kalkanlar, bir öz eleştiri yapmalı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ