Gebze 1.sırada

Gebze 1.sırada

Hepsiburada, Kocaeli'de mobilya kategorisi alışverişini en çok artıran yaş grubunun 18-24 yaş aralığı olduğunu açıkladı. En çok alışveriş yapan ilçeler Gebze, İzmit, Darıca, Körfez, Gölcük, Çayırova, Başiskele

Gebze 1.sırada

Hepsiburada, Kocaeli'de mobilya kategorisi alışverişini en çok artıran yaş grubunun 18-24 yaş aralığı olduğunu açıkladı. En çok alışveriş yapan ilçeler Gebze, İzmit, Darıca, Körfez, Gölcük, Çayırova, Başiskele

Gebze 1.sırada
11 Eylül 2018 - 10:16

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerin ev kurma telaşı başladı. Hepsiburada da 18-24 yaş aralığındaki müşterilerinin yaptığı mobilya kategorisi alışverişlerinde önceki yıla göre 2 kat artış olduğunu vurguladı. Eylül ayı boyunca devam edecek öğrenci evi kampanyasıyla Hepsiburada, genç odası takımlarından kanepe ve koltuklara, ev tekstilinden sofra ürünlerine kadar yüzlerce üründe yüzde 40’a varan ekstra indirim fırsatı sunuyor.


14 MİLYON ÜRÜN

14 milyon ürün çeşidini müşterileriyle buluşturan Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, okul hazırlıklarının sürdüğü bugünlerde ev kurma telaşında olan öğrencileri de unutmadı. Geçtiğimiz günlerde kırtasiye kategorisinde büyük ilgi gören “Okula Dönüş” kampanyasını devam ettiren Hepsiburada, bu kapsamda üniversiteye başlama heyecanı yaşayan öğrencilerin hem bütçesini rahatlatacak hem de online alışveriş rahatlığıyla onlara vakit kazandıracak yeni bir kampanyanın düğmesine de bastı.


GEBZE BİRİNCİ

Kocaeli’nin ağustos ayı alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, mobilya kategorisi alışverişini en çok artıran yaş grubunun 18-24 yaş aralığı olduğunu ve bu yaş grubunun alışverişleri geçtiğimiz yıl aynı döneme göre 2 kat arttığını açıkladı. Kocaeli’nde en çok alışveriş yapan ilçeler Gebze, İzmit, Darıca, Körfez, Gölcük, Çayırova, Başiskele olarak sıralandı. Erkekler kadınlara göre yaklaşık 2 kat fazla alışveriş yaptı. 


DOĞRU MASA ŞART

Öğrenciler evdeki vakitlerinin büyük bir kısmını çalışma masalarında geçiriyor. Özellikle sınav dönemi yaşanan uykusuz gecelerde farklı çalışma pozisyonlarına göre ayarlanabilen ve omurgayı destekleyen çalışma sandalyeleri, çalışmayı daha verimli hale getirirken yorgunluğun da önüne geçiyor. Omurganın doğal eğrisini destekleyen çalışma sandalyeleri, vücut üzerindeki baskı ve gerginliği azaltarak, öğrencilerin çalışmalara odaklanmalarını kolaylaştırıyor. Her ihtiyaca göre yüzlerce marka ve çeşit çalışma masası ve koltuğu Hepsiburada müşterilerinin beğenisine sunuluyor.


KİTAPLIKLARA DİKKAT

Evlerin temel unsurlarından biri olan kitaplıklar, öğrenciler için de vazgeçilmez eşyaların başında geliyor. Çok sayıda kitabı bir arada toplayan geniş ve kolay kurulumlu kitaplıklar, evlerin dekorasyonunu güzelleştirirken aynı zamanda öğrencilere kitaplarını düzenli bir şekilde organize etme imkânı veriyor. Hepsiburada, kitaplık seçerken yükseklik ve derinlik ölçümünün yanı sıra, kitaplığın dayanıklılığı için kullanılan malzemenin göz önüne alınmasını öneriyor.

 

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ