Ecdada sahip çıkan bir partiyiz

Ecdada sahip çıkan bir partiyiz

Ecdada sahip çıkmak, bizin önceliğimiz

Ecdada sahip çıkan bir partiyiz

Ecdada sahip çıkmak, bizin önceliğimiz

Ecdada sahip çıkan bir partiyiz
19 Ocak 2018 - 09:40

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Ecdada sahip çıkmak ve tarihi miraslarımızın değerini bilmek noktasında kimse bizimle boy ölçüşemez” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, kongre süreçlerini ve 2019 seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Son günlerde Gebze’nin en önemli meselesi olan Hünkar Çayırı’nın satılmasına ilişkin ise Ayar çok net konuştu; “Hünkar Çayırı Gebze’ye bırakılmış bir mirastır. Buranın satışı, kiraya verilmesi söz konusu dahi olamaz”

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ayar, Gebze’nin en önemli gündem maddesi olan Hünkar Çayırı’na ilişkin şunları söyledi; “AK Parti tarihi köklerine değer veren, ecdada gerçek anlamda sahip çıkan bir partidir. Gebzemiz’e Hünkar’ın yadigarı olan, Hünkar Çayırı’nın satışı söz konusu değil. Buna ilk önce AK Parti karşı çıkar. Eğitim yuvaları olsun, Gebze’de Vakıf Üniversiteleri olsun ama yer orası olmak zorunda değil. Bizim asıl arzumuz Fatih’in Otağı’nın Kültür Mirası olarak değerlendirilmesidir” dedi.

SAHAYA İNDİK

AK Parti’nin kongre süreçlerini tamamlamaya başladığını ifade eden Ayar, “tüm İlçelerimizdeki kongrelerimiz tamamlandı, 27 Ocak’ta gençlik kongremizi yapacağız. Cumhurbaşkanımızın katılımı ile yapacağımız kongremizde bizde 5 bin partilimizle birlikte yer alıp, Türkiye Sevdalısı Genel Başkanımıza moral vereceğiz. İl Kongremizin Şubat sonu yapılacağını tahmin ediyoruz. Ancak biz Gebze olarak, tüm birimlerimizi oluşturduk. Gebze’de bini bulan aktif çalışacak ekip arkadaşlarımız var. Sahaya indik, yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya başladık. 2019 seçimlerinin Türkiyemiz ve partimiz için ne denli önemli olduğunu biliyoruz, bu bilinçle çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
HEDEFE ADIM ADIM
HEDEFE ADIM ADIM
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ